Ladival zonnebrandcrème

Het zonnebrand seizoen komt er weer aan! Althans, dat hopen we dan. Het zou fijn zijn als er eens een mooie zomer komt dit jaar. We moeten de kindjes dan heel goed insmeren, want er is niets zo vervelend en gevaarlijk als verbrande huidjes. In Nederland is er dit jaar een nieuw, maar zeer effectief merk zonnebrandcrème op de markt, Ladival. De zonnebrandcrèmes en –sprays van Ladival bieden krachtige bescherming en bevatten natuurlijke oliën, vitamines en anti-oxidanten. Alle ingrediënten om de huid van uw kinderen goed te beschermen enverzorgen. Ladival producten (ook verkrijgbaar voor de gevoelige, volwassen huid) zijn vrij van parfums, kleurstoffen enconserveringsmiddelen. Ladival wordt ontwikkeld in Duitsland en is in Europa één van de best verkochte zonnebrandmerken. De producten van Ladival zijn verkrijgbaar in de apotheek waar u terecht kunt voor deskundig advies. Op de website van Ladival kunt u een huidtype test doen en gratis samples aanvragen. Let wel op met witte kleding, de zonnebrandcreme geeft soms vlekken.

Namens Ladival mogen wij 3 setjes zonnebrandcreme met een lekker groot geel badlaken weggeven! Laat ons weten via dit formulier hoeveel After Sun producten Ladival heeft. Deze actie loopt tot 3 juli 2012.

Vorig artikelHippe kinderfeestjes
Volgend artikelVoor papa: moois voor aan de muur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in