De voordelen van digitale televisie kijken

Ben je net helemaal ontspannen languit op de bank naar je favoriete serie aan het kijken, komt er ineens een belangrijk telefoontje tussendoor. Normaal gesproken zou dat best vervelend zijn, maar met een druk op de knop pauzeer je de live-uitzending en kijk je na je telefoongesprek gewoon weer verder waar je gebleven was. Lijkt je dat ook ideaal? Het is een van de vele mogelijkheden die digitale tv ons biedt.


Haarscherp beeld en interactieve mogelijkheden

Ook de beeldkwaliteit van digitale tv is een verademing. De scherpte is ongeëvenaard en zelfs de kleinste details zullen je niet ontgaan. Als je televisie het ondersteunt, kijk je zelfs op de hoogst mogelijke scherpte: 4K! Ook het geluid is altijd van hoge kwaliteit, waardoor het kijken en luisteren naar muziekvideo’s en films nog veel leuker wordt.

Welk extra zenderpakket kies jij?

Naast het standaard uitgebreide pakket zenders, bieden veel providers extra pakketten en speciale themapakketten. Het Pluspakket van KPN biedt bijvoorbeeld meer dan 30 extra zenders voor het hele gezin, inclusief de leukste kindertelevisie. Sportliefhebbers kijken met Fox Sports live naar de spannendste (voetbal)wedstrijden en filmfanaten komen helemaal aan hun trekken met het filmpakket Film 1.

Televisie kijken waar en wanneer het jou uitkomt

Het mooie van digitale tv is dat je kijkt op de manier en tijd die jou het beste uitkomt. Kijk gewoon op je televisie, maar met hetzelfde gemak ook op je mobiel, tablet of laptop. In het digitale televisiemenu of in je app vind je een overzicht van alle beschikbare programma’s en een handig archief. Daarmee kijk je in een handomdraai je favoriete programma terug, of zelfs vooruit!

Kies je voor digitale tv kijken? Dan kun je in heel Nederland naar live televisie kijken. Ideaal voor in de achtertuin, óf als je op vakantie in Europa bent.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #156
Volgend artikelEen refurbished iPhone is veel goedkoper
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in