Vrolijk pasen!

Nog een weekje, en de lente is écht begonnen! Deze tijd van het jaar vraagt om vrolijke, lichte kleuren in alles wat er om je heen gebeurt. Hip & Hot zet de een aantal van deze vrolijke voorjaars- en paasproducten voor je op een rijtje.

1. Deze dubbelzijdige raamstickers van Allemaalstickers brengen je écht in paasstemming. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en laten bij het eraf halen geen resten op het raam achter. En, heel handig, volgend jaar gebruik je ze gewoon weer! € 4,50.

full33174660

2. Bij pasen horen natuurlijk eieren! Bij het ontbijt of tijdens de paasbrunch staat deze eierdop van Binnenpretwonen fantastisch op de gedekte tafel. Het is een prachtig beschilderd eierdopje naar een ontwerp uit de jaren 60, 70. Het is gemaakt van beukenhout. € 15,00.

bf01wh3-driehoekjes

3. Een leuk en origineel cadeautje in de paaskleur geel koop je bij In-Pakt. De glazen pot is gevuld met overheerlijke IJslandse drop, omhuld met melkchocolade en droppoeder. Mmmm, voor de échte dropliefhebber een musthave! Ennu …. natuurlijk ook heerlijk als het geen pasen is! € 17,50.

article33442318

4. Krijg je in deze periode een baby, dan is een babykaartje met een konijntje erop natuurlijk heel toepasselijk. Bij Ogeltje heb je de keuze tussen konijntje Lief en konijntje Hip. Beiden even schattig, dus dat wordt lastig kiezen. Prijs afhankelijk van aantal en soort kaart (zie prijslijst op de website).

full32902822

5. Leuk om je kinderen deze dagen te kleden in het geel; het staat zo lekker vrolijk. De lente komt dan vanzelf dichterbij! Combineer dit gele t-shirt met een hip rokje en je prinsjes steelt de show tijdens de paasbrunch. Voor € 10,95 te koop bij Melk of Puur.

Naamloos

6. Bij dit grappige konijnen-kussentje zie je aan de ene kant een slapend konijntje en aan de andere kant een wakkere. Wat staat dat gezellig zo tijdens de paasdagen op de babykamer. Je koopt dit heerlijk zachte knuffeltje € 19,99 bij Tislifestyle.

Naamloos

7. Er op je paasbest uitzien, dat doet je kleine meid zeker met deze fantastische feestjurk met bloemen aan de onderkant van Roseisarose. Het jurkje wordt met de hand gemaakt dus hou rekening met een levertijd van 1 á 2 weken. € 49,00.

full33450197-1

8. Wow! Dit is nog eens een mooie manier om het voorjaar welkom te heten. Niet alleen roze tulpen in een vaas op de tafel maar ook aan de muur. Een prachtige foto, gemaakt op canvas met de toepasselijke tekst ‘hello spring’. Je koopt dit tekstbord voor € 55,00 bij Muurmode.

hellospring

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in