Geef je relatie een boost met Pepper4love

geef je relatie een boost met pepper4loveAls je vroeger een keer ècht origineel voor de dag wilde komen met Valentijnsdag, dan bestelde je voor jou en je partner Pepper4love. Een 12 delig avontuur vol hernieuwde liefde en passie met dit briljante concept. Het werkte zo. Je meldde je aan voor €30,00. Vervolgens gaf je een mailadres van je partner door, en dat van jezelf. In de 12 weken die volgden, ontving je wekelijks een mail met opdrachten. Dat waren grappige, verrassende en soms spannende opdrachten. Het was juist zo leuk, dat je vooraf niet wist wat komen ging. En het gaf je relatie daadwerkelijk een boost. Ik kan het weten, want ik heb het zelf toen gedaan. In deze blog vertel ik alles over “Geef je relatie een boost met Pepper4love!”

Lees ook: 8 x leuke free printables voor Valentijnsdag
Tip: boek een goedkope vlucht via Transavia en verras je geliefde met een reisje

Voor wie was Pepper4love?

Pepper4love was vooral geschikt voor stellen die nog heel gelukkig met elkaar zijn. Die door drukte van werk en kinderen niet altijd toekomen aan zichzelf en elkaar. Dit leuke concept zorgde ervoor dat je je relatie weer prioriteit ging maken. Dat je meer tijd voor elkaar kreeg en dat je elkaar ging verrassen. Je gaf je relatie dus een boost met Pepper4love en het was superleuk om te doen. Helaas bestaat Pepper4love niet meer. Echt ontzettend jammer. Gelukkig heb ik het ooit gedaan en weet ik daardoor nog precies wat alle opdrachten waren. Ik ben aan het kijken of ik Pepper4love weer nieuw leven kan inblazen!

Wil jij jouw relatie een boost geven?

Ik heb alle opdrachten verzameld in een pdf en ga kijken of ik het opnieuw kan uitbrengen via de webwinkel. Daarvoor heb ik wel even contact opgenomen met de makers, want ik wil checken of zij dat ook oke vinden. Interesse? Check deze blog dan zeker nog eens eind januari!

peper voor je relatie

Vorig artikelZeeuwse knoop sleutelhanger
Volgend artikelVriendschapsboekje nieuwe stijl
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in