Waarom de Koeka Home collectie een musthave is

koeka-home-collectie-sprei-zachtAl zo’n 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste Koeka product. Ik weet het nog precies. Ik was 16 weken zwanger van Sterre en na 2 eerdere miskramen durfde ik eindelijk een beetje te gaan geloven dat het die keer misschien goed zou gaan. Na een zoveelste goede echo ging ik naar het leukste babywinkeltje van Den Haag en kocht daar een spuuglapje van Koeka. Lichtbruin, want dat zou de kleur van de babykamer worden. Ik heb het spuuglapje trouwens nog steeds. Het is 4 kinderen meegegaan. En nog steeds mooi, ondanks dat het vele keren gewassen is. Feetje maakt er nog steeds gebruik van, ook bij een vierde is dat nog heel goed te doen. Inmiddels heeft Koeka ook een Home Collectie uitgebracht. Met prachtige spullen voor je huis. Ik ben fan!

Koeka Home Collectie

Niet alleen mijn Sterre heeft zich in 9 jaar tijd flink ontwikkeld, ook Koeka heeft niet stilgezeten. Inmiddels heeft dit merk ook een Koeka Home Collectie op de markt gebracht. En laat ik nou nét op het punt staan om naar een nieuw huis te gaan. Het kon niet beter uit komen, zeg maar. De collectie bestaat uit mooie kussenhoezen, verschillende soorten plaids én sfeervol beddengoed & badtextiel. Zoals ik dat gewend ben van Koeka is de uitstraling puur, zacht, tijdloos en stoer. Dat betekent dat je er lang mee kunt doen.

plaid-koeka-ipad-lezenkoeka-home-collectie-kussen

Beddengoed

Als het gaat om beddengoed kies ik sowieso altijd voor neutraal. Geen drukke prints voor mij, want die ben je vaak snel beu. Ik hou van rust in de slaapkamer, mooie pasteltinten. De aankleding doe ik wel met andere accessoires. De basis moet neutraal zijn, dus ik ben heel enthousiast over de prachtige dekbedovertrekken van Koeka.

Plaids en spreien

In de herfst en de winter vind je mij vaak onder een lekker warm dekentje op de bank. Ik ontving van Koeka het plaid Vancouver in de kleur Sapphire en wit. Deze sprei heeft een soort mintgroene uitstraling en is niet normaal zo lekker warm. De buitenkant heeft een mooie zachte teint, de onderkant is heerlijk warm en wollig. Het lijkt wel een schaapje. Dat het een fijn dekentje is, blijkt wel uit het feit dat de kinderen er het liefste bij kruipen als ik eronder lig. Daarnaast gebruiken ze ‘m ook regelmatig om een tent te bouwen. Het jammere daarvan is, dat ik er dan niet onder kan zitten 🙂

kerst-deken-koeka

Kussens en kussenhoezen

Ik heb bij het mooie plaid een bijpassend groen kussentje van Koeka gekregen. Dit wordt niet alleen als decoratie gebruikt, maar de kinderen sjouwen er net zo goed mee rond. Dan ligt het weer (samen met de sprei) op het bed van Lenthe, vervolgens ligt het weer beneden en gebruiken de kinderen het in de houten poppenwagen en vaak ligt het ter decoratie om de bank. ‘s Avonds leg ik het vaak onder mijn hoofd als ik op de bank tv lig te kijken.

Kwaliteit

Zoals ik van Koeka gewend ben, zijn deze producten ook weer tijdloos. Hier kun je jaren mee doen. De stoffen zijn dik, soepel en mooi van kleur. Straks, in het nieuwe huis, als al mijn meubels en muren weer mooi wit zijn, gaat dit kussen en het plaid geweldig passen in mijn pastelkleurige woonkamer. Ook daar zal ik regelmatig wegkruipen op de bank onder dit warme dekentje. Misschien koop ik er nog wel meer… Voor de kinderkamers en mijn eigen slaapkamer. Dit dekentje wil je namelijk écht hebben!

koeka-op-de-bank

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFree printable papieren gelukskoekjes
Volgend artikelTof vliesbehang op de kinderkamers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in