Waarom vouwgordijnen ideaal zijn voor je huis

velux-vouwgordijnIk kan me mijn allereerste eigen huisje nog wel herinneren. Het was niet in de beste buurt van Den Haag, maar we hadden een mooi park voor de deur. Het huis was oud, de muizen kropen overal, maar het deerde me niet. Het was mijn eigen plek. Bovendien was het ’t mooiste wat we hadden kunnen vinden. Helemaal opgeknapt: nieuwe keuken er in, nieuwe badkamer er in. Plus een klein balkonnetje op het Zuiden. Wat wil je nog meer als 19 jarige?

Het moest natuurlijk leuk ingericht, daar had ik voor gespaard. En ik wilde vouwgordijnen. Geel. Dat was toen mijn favoriete kleur. En grappig genoeg nu eigenlijk weer! Het leuke aan vouwgordijnen vind ik dat je ze zo half open kunt hangen. Dat geeft een leuk effect, speels. Vouwgordijnen zijn heel decoratief.

Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder en ik ben nog steeds fan van vouwgordijnen. Nooit meer overgegaan. En gelukkig heb ik nu meer budget dan op mijn 19e om ook echt mooie vouwgordijnen aan te schaffen.

Zoals bijvoorbeeld VELUX Vouwgordijnen. Als je van plan bent binnenkort je huis te restylen (en wie wil dat nou niet, met het voorjaar op komst?), dan moet je zeker eens kijken tussen de mooie vouwgordijnen die VELUX in het assortiment heeft.

VELUX vouwgordijnen

Trends voor 2015

Eén van de sterkste trends voor 2015 is geïnspireerd op natuurlijke materialen, zoals hout, steen en aardewerk. Voor de basiscollectie is daarom gekozen voor twintig natuurlijke kleuren die zorgen voor harmonie. De vouwgordijnen zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, van transparant tot verduisterend, met ieder zijn eigen structuur, variërend van wit, beige, bruin tot zwart. Sommige creëren mooie effecten wanneer ze het zonlicht reflecteren en anderen hebben een rijke en organische look.

Verwisselbare stoffen

Wat ik superhandig vind van VELUX, is dat je mee kunt veranderen met de seizoenen. De vouwgordijnen zijn namelijk voorzien van een speciaal systeem waarmee eenvoudig kan worden gewisseld tussen stoffen, kleuren of dessins. Hoe leuk is het niet om regelmatig een nieuwe look voor je huis te kiezen? Ook handig als je kindje bijvoorbeeld uitgekeken is op een kinderachtig stofje en iets wil wat meer past bij de leeftijd.

Wil jij eens een kijkje nemen in het assortiment van VELUX Vouwgordijnen en meer weten over dat handige wissel-systeem? Kijk dan op de website van VELUX.

Woonkamer met VELUX vouwgordijnen

Banner-gesponsord-product

Vorig artikel4 x leuke prentenboek apps voor kinderen
Volgend artikelWaarom je echt even bij Dille & Kamille langs moet voor pasen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in