Waarom je echt even bij Dille & Kamille langs moet voor pasen

pasen-dille-kamilleIk hou van al die leuke snuisterijen in de gele en groene pasteltinten met pasen. Nog steeds ben ik niet klaar met het huis versieren. Ook wil ik nog wat moois voor op tafel. Leuke eierwarmers voor de kindjes bijvoorbeeld. Bij Dille & Kamille hebben ze ook dit jaar weer zoveel moois voor pasen en het voorjaar! Ik zal de leukste producten uitlichten, hoef je niet te zoeken. Maar, je weet dan meteen waarom je echt even bij Dille & Kamille langs moet gaat. Online of offline!

Als eerste zag ik deze houten boterhammen broodplankjes. Leuk om als bord te gebruiken! Of natuurlijk gewoon om het paasbrood op te serveren.

broodplankje boterham

Deze eierwarmer, handgemaakt in Nepal van wol, is geweldig en effectief. Ik weet zeker dat het haasje jouw hart steelt, maar ook die van je kinderen. Hij is er ook in andere kleuren.

eierwarmer paashaas geel

Voor de tafelschikking is dit lieve gele houten haasje als kaarthouder natuurlijk onmisbaar. Een mooi kaartje er in met de naam erop en iedereen weet waar hij of zij moet zitten.

houten kaarthouder pasen

Gewoon als decoratie zet je dit ei met kuikentje neer. Kan ook prima op de seizoenstafel natuurlijk. Het is een soort matruschka, want je kunt de eitjes in elkaar schuiven. Zo berg je het na de pasen gemakkelijk weer op.

houten ei met kuiken

Hele leuke voorjaarsprikkertjes! Daar wil ik er een heleboel van, want naast het feit dat ze perfect zijn voor het paasontbijt, vind ik ze ook te gek om de komende tijd mijn borrelhapjes op het terras mee te serveren bij mooi weer. Word ik zeker weten vrolijk van. Must have! (ze zijn er ook in paashaasjes en eitjes, maar die zijn minder handig voor na de pasen)

prikkertjes pasen

Een mooie gele tafelloper maakt het geheel natuurlijk af. Met servetjes! En kaarsjes!

tafellloper pasenkaars kip geelservetten pasen

 

 

 

 

 

Deze slinger wil ik ook. In alledrie de kleuren! (blauw en roze).

slinger geel pasen voorjaar

Voor de kindjes deze knutseleitjes, leuk om te versieren en dan in de seizoensboom te hangen of op het raam met masking-tape.

knutseleitjes

Tot slot tip ik deze lieve knijpertjes. Met vogeltjes. Maar ze zijn er ook met haasjes zag ik. En bloemetjes. Leuk om kaarten mee op te hangen, of foto’s.

knijpertjes vogel

Kijk voor alle paasproducten op tafel hier.

Voor alle paasdecoratie hier.

En voor alle paasspullen in de keuken hier.

Wat ga jij zeker aanschaffen?

Vorig artikelWaarom vouwgordijnen ideaal zijn voor je huis
Volgend artikelDaar is ze dan!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in