WatLief: Twisted Twee

Ik zou hier dus iets schrijven over mijn ervaringen met het ontzettend leuke en grappige merk Twisted Twee, dat verkocht wordt in de webshop watLief. Helaas heeft de TNT gefaald en is het opgestuurde artikel nooit bij mij terecht gekomen. Ik kan dus niets zeggen over hoe dit merk in het echt is, hoe de kwaliteit is, tenminste, niet vanuit mijn eigen ervaring. Maar, watLief staat voor vrolijkheid in een groen jasje. Niet alleen baby’s en kinderen mooi maken, maar ook de wereld een beetje mooier maken. Het merk Twisted Twee is dan ook gemaakt van 100% biologisch katoen, net als de andere merken bij watLief. En ik werd helemaal blij toen ik zag dat het leuke shirt van Snoffs met die mieren nog beschikbaar is bij Watlief. Die ga ik gauw bestellen, voor Yuren volgende zomer. Net als dat shirtje met het stokbrood erop. Enorm leuk!

Namens watLief mogen wij een luierbroekje van Twisted Twee weggeven. Laat ons via dit formulier weten hoeveel Hollandse labels heeft watLief in haar winkel? Je zou zomaar de gelukkige kunnen zijn die dit supergrappige luierbroekje in ontvangst mag nemen!

Vorig artikelPasch Cosmetics
Volgend artikelHip & Zwanger
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in