Pasch Cosmetics

Toen ik lucht kreeg van de  Pasch9 lijn de nieuwe huidverzorgingslijn van Pasch Cosmetics, wat ik al zeker een week of 34 op weg met mijn zwangerschap. De tijd voor buik-cremetjes had ik dus al bijna gehad, jammer genoeg. Nu heb ik niet te klagen, want mijn huid rekt goed mee, na 2 zwangerschappen is er geen enkel krasje, scheurtje of vlekje te bekennen. Geen striae dus, gezegend ben ik! Wel wat extra vet, maar daar bestaan helaas geen cremetjes tegen 🙁 Maar goed, wat ik heerlijk vond tijdens de zwangerschap, zeker die laatste weken, was de legs comfort lotion (Pasch Exquisite9). Die mocht ik namelijk uitproberen en ik was meteen fan. Deze lotion is namelijk enorm verkoelend, als je met je dikke buik een hele dag in de weer bent geweest. En dan bedoel ik niet dat het woordje verkoelend er op staat, maar je daar eigenlijk niets van merkt, nee, deze lotion is ECHT verkoelend. En ook direct. Ik kreeg de neiging om de hele avond te smeren, als mijn benen erg moe waren. Heerlijk spul! Ook de andere producten zijn erg fijn en speciaal ontwikkeld voor tijdens en na de zwangerschap. En uit betrouwbare bron weet ik dat er al heuse bekende Nederlanders mee aan het smeren zijn! De huidverzorgingsproducten zijn ook dierproefvrij, hypoallergeen en zonder toevoeging van Parabenen (chemisch conserveringsmiddel) en Sulfaten welke allergische reacties kunnen veroorzaken. Op alle fronten fijn spul dus, dat Pasch Cosmetics. En de hele maand te koop met 15% korting!

Namens Pasch Cosmetics mag ik 3 keer een Pasch Ravishing 9 (bodymilk) weggeven! En dat is heel leuk, want de aangename textuur van deze bodymilk smelt op de huid en voelt verfrissend en verkwikkend. De samenstelling van Pasch Ravishing9  is speciaal ontworpen om de huid te ondersteunen en verzorgen tijdens en na de zwangerschap. Deze bodymilk voedt de huid door en door en heeft een verstevigend effect. Het bestandsdeel Biopeptide EL bevat een natuurlijke elastine. Deze zorgt samen met het beschermende algenextract voor de hydratatie en geeft ondersteuning bij het tegengaan van striae. Wat moet je doen om hier kans op te maken? Laat ons via dit formulier weten hoeveel zwangerschapsproducten de Pasch9 lijn van Pasch Cosmetics op dit moment verkoopt en uit de goede inzendingen trekken wij 3 gelukkige winnaars! Deze actie loopt tot 12 november 2010.

Vorig artikelNieuwe collecties bij Zazou
Volgend artikelWatLief: Twisted Twee
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in