Webshop in de spotlight: Pure Starters

jumpsuit rozeEugénie is moeder van twee meiden van 9 en 8 en een zoon van 3. Ze is eigenaresse van de webshop purestarters.nl, een webwinkel vol met stijlvolle kinderkleding en accessoires die voor een groot deel fairtrade en maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn. Vaak komen deze artikelen uit het modebewuste Scandinavië, hier hebben ze gevoel voor stijl, maar kijken ze ook of ze zo bewust mogelijk kunnen produceren. Merken als Gro Company, Mini Rodini, FUB, Soft Gallery en MÓI komen daar vandaan. Sinds dit seizoen zijn er een paar ‘Hollandse’ merken toegevoegd aan het assortiment, zoals Imps & Elfs en Kidscase. Dit zijn geen geheel onbekende merken meer, maar zo de moeite waard. Eugénie wilde hiermee terug naar de basis, want met zoveel nieuwe merken op de markt werd de keuze steeds moeilijker.

trui muzieknoot

Als moeder van drie, is het extra leuk om naar kinderkleding, trends en merken te speuren. Door het grote aanbod is dit niet altijd eenvoudig. Soms is Eugénie te vroeg met een merk. Ze geloofde erin en het werd ook wel gekocht, maar een groot deel bleef te lang liggen. Toch geeft ze dan niet op, ze houdt het merk in de gaten en als ze ziet dat het aan populariteit wint, koopt ze het weer in. Mooie merken verdienen dat ook gewoon. Altijd wikken en wegen, maar al 3,5 jaar doet ze dat met veel plezier. Hoogzwanger is ze gestart met eerst alleen babykleding, maar met het groeien van haar baby tot peuter is ook de webwinkel gegroeid, nu met kleding voor kinderen tot 10 jaar.

shirt geel

 

 

Vorig artikelLekker-lezen-abonnement
Volgend artikelOpenhartig met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in