Funky Lama heeft kekke rompers

Wie eens iets origineels als kraamcadeau wil geven en tegelijk goed wil zijn voor onze planeet, heeft met deze leuke rompertjes van Areaware iets bijzonders te pakken. Deze designromper komt rechtstreekt uit New York en is gemaakt van 100% organisch katoen met een print op sojagebaseerde inkt. Er zijn verschillende leuke afbeeldingen. Wij hebben de olifant (Yuren showt ‘m trots als hij deze draagt), maar ook de giraf, het hertje, biggetje, de terrier of de pinguin zijn hartstikke leuk en dragen uit dat je de natuur belangrijk vindt. Kinderen vinden dieren sowieso altijd leuk. De rompers zijn lekker warm, wat we wel kunnen gebruiken met de winter op komst! De sluiting is met een overslag en een touwtje, de hals sluit lekker hoog. En het allerfijnste: ook na een keer wassen ziet dit rompertje er nog uit als nieuw! Je koopt dit rompertje bij Funky Lama, een unieke webshop vol leuke spulletjes die goed zijn voor onze aarde.

Wil jij ook zo’n fijn en verantwoord rompertje scoren? Of keek je op de website van Funky Lama en ontdekte je ander leuk babyspul (want dat hebben ze!)? Dan kun je dat nu bestellen met de code HIPHOT. Je krijgt dan op alle babyproducten tot en met 5 november 10% korting!

LET OP! Eind 2014 bereikten ons berichten dat deze webshop niet netjes meer zou leveren. Zie ook de reacties voor meer informatie. 

Vorig artikelMetalie
Volgend artikelPositiekleding: LOVE2WAIT
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hallo,

    Wisten jullie al dat de webshop Funky Lama niet meer netjes levert? De muursticker die wij hadden is besteld is na lang aandringen aangekomen, maar bleek de verkeerde versie te zijn. Vervolgens duur het heel lang voordat hier een reactie op kwam. Toen dacht ik afgedwongen te hebben dat ik geld terug zo krijgen, maar sindsdien is er geen contact meer geweest. Kortom: hier is sprake van oplichting. Ik wil jullie daarom vragen om dit artikel van de site te halen. Want deze webshop verdient geen enkele aandacht meer.

    Hartelijke groet,
    Bart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in