Een fotolijst voor moederdag

Het is weer bijna moederdag! Elk jaar weer spannend wat je zult krijgen als mama. De meeste kindjes maken op school iets moois. Of thuis, met papa. Misschien wil je je eigen moeder ook verrassen. Met een mooie foto van de kleinkinderen bijvoorbeeld? Dit kan bij Fotoinlijst.nl heel gemakkelijk. Je kiest de lijst die bij je interieur past, upload de foto van je keuze, betaalt en zij regelen verder de rest. Heel handig en een verrassing voor iedere mama, jong of oud! Ook slim voor de papa’s met kleine kindjes die nog niet kunnen knutelsen, zo’n fotolijst met een foto van je kinderen is voor alle mama’s de ideale surprise.

Namens Fotoinlijst.nl hebben we een speciale actie. Iedereen die voor moederdag een lief fotolijstje besteld krijgt met de code moeder2011 een korting van €2,50 euro. Deze actie duurt 2 weken vanaf vandaag.

Vorig artikelRockabilly
Volgend artikelWeet hoe ik heet
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in