Apps voor onderweg naar je vakantieadres

Voor de meeste mensen is de vakantie inmiddels begonnen. Op het moment van schrijven schijnt de zon. Die zorgt er mede voor dat je ook echt een vakantiegevoel hebt. Lekker buiten leven en misschien wel op vakantie. Wanneer je met de auto, trein, bus of vliegtuig gaat, heb je te maken met wacht- of reistijd. Mag jouw kind dan even gebruik maken van de iPad? Dan zijn hier enkele tips voor onderweg. Heb je er niet genoeg aan? Neem dan eens een kijkje op de website van Susan Spekschoor.

app-tips-voor-onderweg-in-de-auto

Busy Water- Geschikt voor iPad en iPhone – € 3,99

Deze geweldige puzzel app voor kinderen is gebaseerd op echte water fysica en zwaartekracht. Archie de vis wil graag terug naar huis zwemmen. Kun jij de buizen zo aan elkaar maken zodat het water gaat stromen? Kantel ook de iPad om Archie te helpen bij het zwemmen. Met meer dan 100 levels en de mogelijkheid om zelf te programmeren. Een app waar kinderen heel wat uurtjes plezier aan gaan beleven. 

Playmobil Politie– Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Playmobil is prachtig speelgoed om je een lange tijd mee te vermaken. Helaas niet even handig om allemaal mee te nemen onderweg. Met deze app kun je toch een beetje met Playmobil spelen. De dief gaat er vandoor met de buit. Kun jij de dief aanhouden? Vergeet onderweg niet op jouw bezinepeil te letten.

Toch Life: Vacation– Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Samen met de karakters uit de Toca Boca Life serie ben je op vakantie. In deze app kun je vijf plekken bezoeken: vliegveld, winkel, hotel, strand en sightseeing. Er zijn geen regels, jij bepaalt het spel. Ontdek en speel!

Puzzel Adventures- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Maak één van de vele puzzels in deze app. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s, stukjes en eventueel een hulpmiddel. De app bevat verschillende spelelementen. In deze gratis versie zitten voldoende puzzels voor heel wat uurtjes puzzelplezier.

Summer Designer- Geschikt voor iPad – € 2,99

Maak met zomerse materialen uit de natuur en andere voorwerpen de mooiste creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Teken erbij, voeg foto’s toe en bewaar jouw gemaakte werk.

Vorig artikelWin een cd van André Hazes!
Volgend artikelOstheimer figuurtjes voor in de zomer
Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik werk als ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast heb ik een website over apps en ebooks voor kinderen. Dagelijks wordt de website aangevuld met de nieuwste en (tijdelijk) gratis/afgeprijsde apps en ebooks. Ik blog en schrijf reviews. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in