Wie, wat, waar op Instagram: Circusbeerblog!

Circusbeerblog1Circusbeerblog , oftewel Vicky, is een echte aanrader om te volgen op Instagram. Met haar geheel eigen stijl van fotograferen en bewerken weet ze haar 4 kinderen prachtig op de foto te zetten, de kleine dingen in het leven en haar creativiteit vast te leggen. Soms weet ze zelfs deze 3 dingen vast te leggen in 1 foto. Haar feed is een geheel van licht en zachte kleuren.

Ze valt op in je feed en je zal haar foto’s meteen herkennen zonder dat je gelezen hebt dat ze van Vicky zijn.

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?

Het is bijna 2 jaar geleden dat ik ben begonnen. In eerste instantie gebruikte ik het alleen om mijn foto’s te bewerken en verder niks. Na een tijdje ontdekte ik meerdere knopjes waarmee ik ook andere accounts kon bekijken en zo groeide het uit tot waar we nu zijn, een leuke hobby die je met mensen kunt delen met dezelfde interesses. Ook leer je leuke mensen kennen die je in het normale leven nooit tegengekomen was.

Welke foto die je zelf hebt gemaakt vind je het mooiste?

Oei, dat is een hele moeilijke keuze.

Het is toch de foto van mijn geschminkte dochter met haar handen voor haar ogen. Ik vind dit de mooiste foto, omdat ik nog steeds verliefd ben op het vintage behang met de gele bloemen. We hebben ook enorm moeten lachen toen we de foto maakten.

Hij geeft in mijn ogen de jeugd weer die we graag aan onze kinderen willen geven. Een jeugd vol liefde, gezelligheid en geborgenheid.

Circusbeerblog2

Achter welke foto schuilt het mooiste, leukste, grappigste of verdrietigste verhaal?

Deze foto is vorige zomer in Frankrijk gemaakt. Dit was een vakantie om nooit te vergeten. De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad!

De zon scheen, we hebben krabben en schelpen gezocht, ze hebben paard gereden en het zwembad was fijn. Maar wat nog het allerfijnste was, het leven was daar simpel.

Circusbeerblog3

Ik heb een eerder geïnterviewde Instagrammer, @cuubphoto, gevraagd om een vraag te stellen aan de volgende Instagrammer. Haar vraag is:

Wat is je favoriete hashtag?

Ik zoek eigenlijk nooit op een hashtag, maar #crochet is wel een hele mooie voor heel veel inspiratie.

Toevallig ontdekte ik laatst wel #ihavethisthingswithfloors. Kijk maar eens op de hashtag, waarop de foto’s verzameld worden.

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?

Dat zijn er heel veel, maar als ik dan toch moet kiezen:

@Omstebeurt, @Yvestown, @Liefgeval. Ze hebben zo’n mooie huizen in hun eigen stijl waar ik erg van houd. Fijne kleuren, bloemen en lekker licht.

Verder zijn er ook veel die ik graag volg die hun eigen schatjes, hun kinderen, mooi op foto weten te zetten. @Fleurigs @Wimke @Bebeandprince en @Allieroyall.

Circusbeerblog4

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelDe speelkledenwinkel voor een trendy speelkleed voor de kinderkamer
Volgend artikelColumn Denise: nieuwe hippe kinderbril
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in