Hippe kaarten bij Hip & Stip

De site van Hip & Stip Kaarten  heeft onlangs een nieuwe huisstijl gekregen. Hip & Stip staat voor unieke exclusieve kaarten van diverse Nederlandse ontwerpers. Op de site kan je de collectie van leuke en hippe postkaarten, themakaarten en sluitstickers bewonderen.

Liefs uit Holland is de unieke Hollandse kaartenlijn van Hip & Stip. In deze lijn verschijnt meerdere keren per jaar een nieuwe collectie kaarten. Ze zijn gemaakt in het Nederlandse rood-wit-blauw en zijn voorzien van typische Hollandse thema’s zoals tulpen en molens. Ideale kaarten dus ook voor postcrossing!

Als je nog op zoek bent naar kerstkaarten raad ik je aan zeker een kijkje te nemen bij Hip & Stip. De kaarten worden los, maar ook als setjes verkocht, heel handig! De typsiche Hollandse thema’s vind je in deze kaarten ook weer terug.

Hip & Stip kaarten biedt een mooie korting aan. Bij gebruik van code  ‘hipenhot12’ krijg je 10% korting op het totaal van je bestelling. Bovendien ontvang je een gratis kerstkaart uit de Liefs uit Holland collectie.

Vorig artikelUbercute pyjamaatjes
Volgend artikelWijnwoensdag: bubbels!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in