Win 50 euro online boodschappen tegoed bij ah.nl

online-boodschappen-kraambedEn toen lag ik opeens in het kraambed! Vorige week woensdag werd onze dochter Fee geboren en we zijn dolgelukkig met haar.

Zo stond ik ’s middags nog met dikke buik mijn boodschappen uit te pakken die ik via ah.nl besteld had, en een paar uur later hing ik weeën weg te puffen. Het kan snel gaan… Het was in elk geval ontzettend fijn dat de boodschappen net binnen waren. De hele koelkast vol en voor elke avond het eten alvast gepland. Handiger kon het niet. Mijn man of de kraamhulp hoefden niks te bedenken, er kon elke avond zo gekookt worden.

Eergisteren deed ik, met verse baby op mijn arm en vanuit het kraambed, alweer mijn boodschappen online. Nu heb ik vanuit mijn bed wat minder inspiratie, maar het is heel handig dat je via de Allerhande zo de boodschappen van een bepaald recept in je winkelwagentje kunt doen. Fee ligt gewoon naast me in bed, mijn bekkenbodem kan nog rustig herstellen van al het natuurgeweld en ik weet zeker dat mijn, inmiddels grote gezin, niet zonder eten komt te zitten deze week. Gemak dient de mens, niet waar?

boodschappen online doen kraambed

Extra fijn is het, dat we door het maken van een weekplanning, ook minder geld uitgeven. Met 4 kinderen is het namelijk best een beetje puzzelen met al die kosten! Nu hebben we een weekbudget voor de boodschappen, en doordat ik met online boodschappen doen precies zie wat ik moet betalen, kan ik eenvoudig in de gaten houden wat ik uitgeef. Ga ik over mijn budget heen, dan leg ik iets wat minder belangrijk is gewoon weer terug in het virtuele schap.

 

Bovendien leggen er geen kinderen stiekem K3 hagelslag in mijn karretje, of zeuren ze om koekjes en snoepjes die ze zien liggen.

Ik zie dus alleen maar voordelen, waardoor ik ook na mijn kraamtijd lekker online mijn boodschappen blijf doen.

met de ah bezorger

Onze leuke bezorger wilde alweer met ons op de foto trouwens. Dit keer met baby Fee! Daarna gingen de kindjes me helpen met het uitpakken van de boodschappen. Zie je Lenthe sjouwen met beschuit (die gaat hard met al die kraamvisite) en flesjes water? Ook zij vinden het een feest als de boodschappen bezorgd worden. Handig van die hulpjes!

lenthe water

Wil jij ook eens uitproberen hoe fijn het is om online je boodschappen te doen? Wij mogen van ah.nl 50 euro shoptegoed weggeven die je kunt besteden bij het online boodschappen doen.

Wat moet je doen om kans te maken?

Like onze Facebookpagina en laat een reactie achter bij de post over deze blog. Vertel ons waarom jij denkt dat online boodschappen doen voor jou heel handig zou kunnen zijn. Welke voordelen zie jij?

Uit alle reacties kiezen wij eind maart een winnaar.

lenthe beschuit

 

Fotografie: Jelita Scholing

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelVakantie boeken? Kijk eens bij Stipreizen!
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij…. Petit Puk
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

29 REACTIES

 1. Lijkt mij heerlijk. Niet op de fiets hoeven sjouwen met spullen, maar lekker van achter de computer bestellen en direct de kosten in de gaten houden.

 2. Ik woon met mijn zoontje van net een jaar 4 hoog zonder lift. Dat betekent elke keer 8 trappen met boodschappen en zoon op. Bezorgt AH ook op 4 hoog? zou super zijn, want ons mannetje eet nu gewoon met ons mee, dus meer om in te slaan!

 3. Lekker vanuit mijn luie stoel de boodschappen bestellen en daarna meer tijd om met mijn lieve kindjes iets leuks te gaan doen, lijkt me heerlijk!!

 4. heb nooit boodschappen besteld online maar het lijkt me wel een heel leuk idee dat ik graag eens wil proberen

 5. Mijn rijbewijs verloopt komende week. Wilde ik gisteren een nieuwe aanvragen, dat gaat niet! Eerst een afspraak maken. Oke waneer kan ik dan? Ja hoor, volgende week donderdag! Dus zonder auto en met bekkeninstabiliteit lijkt mij een bezorger echt een geschenk uit de hemel!

 6. Boodschappen thuis laten bezorgen zou voor mij een echte uitkomst zijn.
  We hebben een groot gezin en helaas geen auto.. 🙁
  De dichtstbijzijnste is niet op loopafstand hier dus we fietsen heel wat af. Wel supergoed voor de lijn, dus dat is weer een mooi voordeel 🙂
  Maar toch lijkt het me wel eens heerlijk om eens lekker luxe de boodschapjes online te bestellen zodat je ook eens zware en grote boodschappen kunt kopen 🙂

 7. AH was al mijn favoriete winkel, ze bezorgen alles netjes thuis en hebben producten van goede kwaliteit en een leuk assortiment .

 8. Wat een goed idee. Zelf nog nooit boodschappen online besteld. Maar vind het boodschappen doen stiekem leuk en mn dochtertje ook haha dus nog geen behoefte aan gehad, maar kan me voorstellen dat je met een baby’tje liever de boodschapjes online doet!

 9. woehaaa minder sjouwen dat is toch echt wel lekker om je nou zeker met pasen of een mega verjaardag eens lekker eens te verwennen dus wow je zou het maar winnen zeg

 10. druk gezin met drie kinderen maar mijn moeder van bijna 85 heeft een open been
  en kan niet uit de voeten woont 35 km verder dus zou heerlijk zijn om ook eens zo haar boodschappen te kunnen brengen, waardoor ze toch haar melk enz heeft en we ook eens zonder tassen binnen kunnen stoppen met een leuk bosje bloemen

 11. Bad hair day, te veel om je oren, last van je rug.. er zijn zo veel goede redenen om het soms gewoon rustig aan te gaan, en met boodschappen krijg je altijd een beetje stress. Vanuit je thuis gewoon online bestellen en dan gewoon rustig ontspannen, of gewoon de tijd voor je gezin pakken. Dat heeft iedereen now and then weer nodig. 🙂

 12. LIjkt mee heerlijk! Kan altijd zo chagrijnig worden van al die mensen in de supermarkt, die het gangpad versperren, net te langzaam lopen of er net te lang over doen bij de kassa. Dit lijkt me de manier om die frustraties te ontlopen!

 13. Ik bestel elke week en zweer erbij, zooo makkelijk, je boodschappen in een mum van tijd aangeklikt, geen impulsaankopen meer en geen gesjouw. Geweldige uitvinding!

 14. niet meer door weer en wind met je kind, geen gesjouw met zware spullen, ze komen aan huis om je voorraad aan te vullen, ideaal dit is het helemaal

 15. Wauw fantastische actie die ik supergoed kan gebruiken nu, aangezien ik alles op de fiets moet doen en dit heel zwaar is.

 16. Ik herken bijna mezelf in jouw foto van jou en je kleintje in je kraambed; zelfde dekbedovertrek en zelfde wrapper 😉 Klein verschil dat mijn kraambed nog moet komen… Maar o, wat heerlijk om dan terug te kunnen vallen op AH.nl 🙂 !

 17. Ik heb het nog nooit geprobeerd online boodschappen, ben erg benieuwd hoe het precies in zij werk gaat en of het leuk en handig is om online boodschappen te doen.

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie, lijk me erg leuk om online te bestellen.

  🙂

 18. Ik heb reuma en het lijkt mij dus heerlijk om achter mijn pc de boodschappen te doen, vooral die rot zware flessen en de tijd die overblijft aan mijn kinderen te besteden

 19. Ik heb nog nooit mijn boodschappen online gedaan, maar omdat ik chronisch ziek ben & wel een helpende hand kan gebruiken. Lijkt het me fantastisch om eens uit te proberen!!!!!!

 20. Dit is echt een uitkomst! Ik moet 6/7 km fietsen met 2 Kids om bij de dichtstbijzijnde “grotere”supermarkt te komen.

 21. Helemaal ideaal voor mij!
  Zo ben ik niet zo moe en gewoon blij!
  Na het werken met de kinderen spelen
  en ze niet met boodschappen doen vervelen.
  Ideaal omdat je niet winkelt met een hongergevoel-
  U weet vast wat ik bedoel-
  Voor mij is dat winkelen een valkuil met taart en allerlei soorten chips-
  en ook al lees ik altijd alle tips
  om na het eten te gaan shoppen-
  ik kan nooit met het kopen van snoeperijen stoppen!
  Dit is relaxt en achter mijn PC
  neem ik meteen de nodige rust mee!
  Een actie van AH om te koesteren -ik bestel voortaan graag online…
  Voor mij een uitkomst en GEWELDIG FIJN!

 22. lijkt mij echt super om nu online boodschappen te doen nu ik veel in ziekenhuis of bedrust moet houden ivm zwangerschap. Ben erg ziek en nu pas 14 weken. Zou fijn zijn als ik een keer boodschappen doen uit handen kan nemen van mijn man en vanuit bed de boodschappen kan doen.

  Gefeliciteerd met jullie wondertje Fee!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in