KIJK-Knisperdoekje

Kijkdoek_blauwIs jouw kindje ook zo gek van die knisperdoekjes met labeltjes eraan? Mijn dochter heeft ze sinds ze 4 maanden is steevast in haar bedje. Het liefst ook als ze er uit is, maar dat mag alleen als ze verdrietig is. Ze is tenslotte ruim 2. Bij Natur-elle verkopen ze in de KIJK-collectie superleuke knisperdoekjes. Speciaal ontwikkeld voor de jonge baby, die nog nauwelijks contrast kan onderscheiden. Ze reageren eerst op speciale zwart/wit patronen. Deze patronen stimuleren tevens de visuele ontwikkeling. Maar het knispergeluidje en de felgekleurde labeltjes zal je kindje zeker ook kunnen waarderen als het ouder is!

Kijkdoek_roze

Wil je zo’n knisperdoekje winnen? Dat kan! Het enige dat je hoeft te doen is op de site van Natur-elle kijken welke verkooppunten er zijn, en er minstens 3 doorgeven via dit formulier. Makkelijker kan bijna niet, toch? Deze actie loopt tot 28 oktober 2009.

knuffelBT

Vorig artikelBijt ie in je bil
Volgend artikelKidsLAB muurstickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Leuk! Bo was altijd weg van de knisperuil van de Hema. Inmiddels hebben ze een knisperkuiken. Ook had ze een doekje van label-label, maar die knisperde niet. Dus een combi van labels en geknisper zou voor Jippe helemaal leuk zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in