Het is altijd rokjesdag met een rokje van Amsterdam Selection

Yes! Het is vandaag rokjesdag. Dé dag dat vrouwen in Nederland weer massaal zomerse kleding dragen, inclusief het bijbehorende rokje. Zonder panty uiteraard! Rokjesdag is in ons land aardig ingeburgerd en veel vrouwen doen er aan mee. Je ziet die dag op straat dan ook veel blije mannen!

ZAND Amsterdam

Rokjes heb je natuurlijk in alle soorten in maten. Ga jij voor kleur en een opvallend design bij het kiezen van je kleding? Dan word je van de collectie bij Amsterdam Selection vast heel blij. Het merk staat voor uitgesproken, kleurrijke en originele mode voor de eigenzinnige vrouw. Eén van de collecties van Amsterdam selection is ZAND Amsterdam. Een grote collectie hippe en unieke wikkelrokken, voor elk wat wils. Van leuke gekleurde rokjes die je draagt in je vrije tijd tot trendy rokken die je zo aan kunt naar je werk. Lang, kort, over de knie of zelfs maxi? ZAND heeft het!
 

 

 

 

 

Een rokje van ZAND is voor iedereen, want dankzij de dubbele rij drukknopen past het van
maat 34 tot 42. Er is zelfs een speciale XL collectie met rokjes die passen van maat 40 – 50 en van maat 44 – 54. De rokjes zijn fairly traded en gemaakt van reststoffen in India; dat vind ik altijd een hele fijne gedachte. En daarnaast zie je écht niemand met hetzelfde rokje rondlopen, dat is bijna onmogelijk.

Wil je ook zo’n kek rokje van Zand hebben? Je kan er nu eentje winnen! Vul het antwoord op de vraag hoe heet de Patchwork rok van ZAND Amsterdam in op onderstaand formulier. Onder de goede inzendingen wordt op 15 april a.s. een rokje verloot ter waarde van 59 Euro!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here