Winterse LunchSkin

Gebruik je ook altijd plastic zakjes of een trommeltje om je brood of snacks mee te nemen naar je werk, of voor de kids naar school? En ben je eigenlijk wel op zoek naar een leuk alternatief? Dan zijn de LunchSkins misschien wel wat voor jou. Het is een katoenen zakje, wat herbruikbaar is en dat is natuurlijk ideaal. Geen plastic zakjes meer, die erg slecht zijn voor het milieu, maar gewoon een katoenen zakje wat er ook nog eens hartstikke leuk uit ziet. Bij Wereldmama zijn ze te koop, in verschillende formaten en designs. Er is nu ook een limited item LunchSkin te koop, speciaal voor de winter met sneeuwvlokjes. Hoe leuk is dat? Je kunt de Lunchkins trouwens ook voor andere dingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld cosmetica of andere kleine spulletjes.

Namens Wereldmama mogen we 5 LunchSkins weggeven. Wil je kans maken op een van de LunchSkins, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: In hoeveel formaten zijn de LunchSkins verkrijgbaar? Deze actie loopt to 17 december 2011.

Vorig artikelDe Oude Speelkamer
Volgend artikelSinterklaas knipjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in