Wishbone bike

Voor mijn dochter hebben we een loopfietjes. Een grappig fietsje hoor, maar toen ik deze wishbone bike loopfiets zag, vond ik het jammer dat ik deze niet voor haar had gekocht! Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen, kan deze loopfiets gebruikt worden. Eerst als trike en daarna als gewone loopfiets. Omdat je de wishbone bike in drie verschillende standen kunt zetten, is de loopfiets geschikt voor kindjes van 1 tot 5 jaar. Je hebt dus super veel plezier ervan. Bij Green Jump, een webshop met eco, bio en fair trade producten voor kinderen, verkopen ze deze wishbone bike. Er staat ook een super leuk filmpje op die site van kindjes op de wishbone bike. Zo kun je zien dat dit echt een erg leuk loopfietsje is waar kinderen heel lang plezier van hebben. Absoluut z’n geld waard dus!

Als je deze week een Wishbone Bike koopt bij Green Jump dan krijg je bijna 18 euro korting én een cadeaubon van 15 euro. De cadeaubon kun je natuurlijk ook aan iemand anders geven, heb je meteen een leuk kraamcadeautje. Voer aan het eind van het bestelproces de code in en krijg de extra korting. De kortingscode die je hiervoor nodig hebt is hhwbb0710.

Vorig artikelTaste & Tintle
Volgend artikelLilyberlin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in