XXL tassen, voor veeeel spullen!

XXL tas appeltjesKen jij ze al? De hippe en mega grote ideale XXL tassen? Deze moet je gewoon hebben. Of je ze nu gebruikt om dingen op te ruimen of heerlijk meeneemt als je op pad gaat… ze zijn onmisbaar in ieder gezin! De tassen zijn gemaakt van gerecycled plastic en daardoor ook nog eens milieuvriendelijk! De tassen zijn handig om te gebruiken om bijvoorbeeld zomer-winterkleding, dekbedden, speelgoed, e.d. op te ruimen. Maar ook ideaal als tas naar het strand of op vakantie!

Geen onhandige harde koffers meer die net niet in de auto passen! Eenmaal op de vakantiebestemming nemen ze ook geen ruimte in in je vakantieverblijf want je vouwt de tas op tot een heel klein pakketje! De tassen zijn ook in het klein verkrijgbaar voor € 4,95 en een ‘koel’ variant voor € 6,50. Deze ‘koel’ variant is uitermate geschikt voor mee naar school, zo blijft de lunch heerlijk koel.

Nooit meer een vieze schooltas, vochtig doekje erdoor en je hebt weer een heerlijk schone en frisse tas! Dit tasje is ook uitermate geschikt om borstvoeding in mee te nemen! De XXL tassen zijn te bestellen voor maar € 7,50 bij www.alleslief.nl ! Bestel je 4 XXL tassen dan krijg je er gratis een mini versie (t.w.v. € 4,95) bij (*naar keuze mits beschikbaar)!

grote tas strand

Vorig artikelPancakes in pink
Volgend artikelDe favorieten van… Greetje van Halsoverkop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in