Kinderfactory

De Kinderfactory verkoopt allerlei leuke lifestyle producten online. Het allerleukst vind ik de speelhuisjes. Deze worden zelfgemaakt met grote passie en vakmanschap. Zie je ‘m al staan in je tuin? Met van die vrolijk gekleurde vlaggetjes eraan? Je kunt er bij je dochter op de thee, of je speelt met je zoon riddertje. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Het is ook leuk om de speelwagen thematisch te versieren. De ene keer is het een circuswagen, de andere keer een postkantoor, een prinsessenhuis, noem maar op.

Het speelhuisje is nu in de aanbieding, op zulke momenten kan ik echt balen dat we geen eigen tuin hebben… Speciaal voor de Hip & Hot lezers zijn de verzendkosten ook nog eens gratis! Dus wil jij zo’n hip speelhuisje in de tuin hebben staan deze zomer? Goed voor urenlang speelplezier, terwijl jij met een boek in de zon ligt? Bestellen dan!

Vorig artikelHippe bandana’s
Volgend artikelLa Panacée
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in