Oodje

Oodje is een meisje dat geboren is bij papa Ward en mama Norma, die symbool staan voor de woorden normen en waarden. Met het boek hoopt Bertil van der Putten, schrijfster van Oodje, kinderen normen en waarden als respect, liefde en dankbaarheid terug te geven aan onze kinderen. Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is heel lief getekend. Mijn dochter genoot er van en pakte het regelmatig weer uit de kast. En als ouder ben je natuurlijk hartstikke verantwoord aan het opvoeden met dit boekje! Binnenkort komt het tweede deeltje uit, dat gaat over respect. Het boekje houdt trouwens ook rekening met onze multiculturele samenleving, de papa van Oodje is namelijk gekleurd. Bij het boek ontvang je een lief poppetje met schapenwol vulling, waar je kindje vast dikke maatjes mee wordt! Bovendien kan het verhaaltje er mee worden nagespeeld door je kind. Aanradertje voor alle papa’s en mama’s die graag voorlezen en de mening van de schrijfster delen dat je met het aanleren van normen en waarden niet vroeg genoeg kan beginnen! Het boekje kost €29,50 en is hier te bestellen.

Ben jij zo’n verantwoorde papa of mama en wil je dit boekje graag winnen? Dat kan! Graag horen wij via dit formulier hoe de papa en de mama van Oodje heten en waar zij is geboren. De actie loopt tot 11 maart 2010, wie weet mag jij het wel in ontvangst nemen!

Vorig artikelKoele Kikker
Volgend artikelIsa Booties
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in