Hippe bandana’s

Nou, de zon is momenteel ver te zoeken, strandweer is het al helemaal niet, maar niet getreurd. Nog een paar weekjes en het is vakantie! Dan gaan we massaal richting Zuiden waar het in de zomer gelukkig ook echt zomer is. En voor wie hier blijft hopen we dat er toch nog wat zomerse dagen willen komen. Dagen waarop ook de thuisblijvers lekker naar het strand kunnen. Bij Slipperwereld kun je dan terecht voor een hippe, veilige outfit. Leuke bandana’s, waterschoentjes, badmode en nog veel meer hips en handigs. Onze dochter Sterre heeft al veelvuldig gebruik gemaakt van haar hippe bandana, die UV beschermend is en perfect past bij haar rode badpak. Ik als moeder hoef niet meer bang te zijn voor een zonnesteek bij de kids! Want ook voor de boys verkoopt Slipperwereld hele stoere gestreepte bandana’s.

Namens Slipperwereld mogen wij 2 combipakketten met waterschoentjes en een bandana weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat jij de leukeste bandana vindt en wie weet kun jij nog zo’n handig pakket mee op vakantie nemen! Deze actie duurt tot 16 juli 2011. En al die tijd kun je met de code ‘HIHOBAN‘ ook nog eens 15% korting op het hele assortiment krijgen!

Vorig artikelGestipt!
Volgend artikelKinderfactory
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in