WitZandGrijs

hartenHad ik het laatst niet over de verandering van sfeer die komt met de verandering van het weer? Hoewel het vandaag nog best zonnig was, wordt het nu echt vroeger donker en steken wij de kaarsjes weer aan. We maken het gezellig in huis. De kalebassen liggen in een mooie vaas, de pompoensoep pruttelt op het fornuis en onze dochter speelt op de achtergrond met haar poppenhuis. Vandaag vertel ik jullie over een site die helemaal inspeelt op dit herfstgevoel, namelijk WitZandGrijs. Je kunt er terecht voor al je woonaccessoires, kinderspulletjes en hondenartikelen in de kleuren wit, zand & grijs. Dus houd je van natuurlijke materialen en kleuren in je huis? Brand je graag mooie grijze kaarsen, houd je van lampen gemaakt van hout of oesterschelpen? Dan is dit echt een shop voor jou! Ook voor de kinderkamer vind je mooie spullen. Bijvoorbeeld zo’n prachtig muziekdoosje van Anne Claire Petit. Wow!

anne claire petit

En weet je wat? De eigenaresse van WitZandGrijs is heel gul geweest. Zij heeft mij wat mooie dingen opgestuurd die jullie kunnen winnen, waaronder een mooi houten hart wat je kunt ophangen aan een ijzerdraadje, prachtige witte houten letters die het woord BATH schrijven en zo’n geweldig leuk muziekdoosje van Anne-Claire Petit in gebroken wit. Kans maken? Laat via dit formulier weten welk wit, zand of grijs artikel je mist in de webshop en vergeet niet door te geven op welke prijs je het liefste kans zou maken. Deze actie loopt tot 5 november 2009.

letters bath

Vorig artikelFoto Armbanden
Volgend artikelJubeltjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here