Puck Unlimited

Ik heb al veel geschreven over hippe kleertjes voor jonge kindjes. En daarom springen we vandaag even door naar de kledingstijl van 4 tot 12 jarigen. Die zijn ook eens aan de beurt! Zij moeten natuurlijk online gaan shoppen bij PUCK Unlimited. Daar vind je de hipste en coolste kleding voor die leeftijd. Broeken, leggings, rokken, jurkjes, tuniekjes, shirts, vesten, allemaal van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voor mijn dochter Sterre kreeg ik een zomerse jumpsuit om te kijken of de kleding nou wel echt zo cool en kwalitatief goed is. En ik ben om. De jumpsuit is zo fantastisch, dat ik zeker vaker ga shoppen bij PUCK Unlimited! De stof valt soepel, krimpt niet in de was en de jumpsuit zit heerlijk vrij rond je lijf, aldus mijn 3,5 jarige dochter (die gewoon al in maatje 104 past). Ze speelde in onze binnentuin en ik kon meteen de url van PUCK Unlimited aan 3 buurvrouwen doorgeven, die allen aan mij vroegen waar ik dat geweldig hippe pak vandaan had! Nou….daar dus! En ik heb uit betrouwbare bron dat per half augustus de eerste winterlevering op de site komt met als thema “Back to school”.

Voor de Hip & Hot actie stelt PUCK Unlimited maarliefst 2 van die uberhippe jumpsuits twv €49,95 in een kleur en maat naar keuze beschikbaar! Kans maken doe je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je, zoals je als vaste bezoeker van deze site gewend bent, een vraag voor beantwoorden. Via dit formulier laat je het antwoord weten op de volgende vraag: Met welke 3 artikelen kun je Jurk PUCK “mixen en matchen” ? En wie weet…pronkt jouw dochter straks met dit coole kledingstuk deze zomer! De actie loopt tot 23 augustus 2010.

Vorig artikelZenzi bloemen
Volgend artikelBlauw Roze Geboortekaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in