Zes te gekke zomerjurkjes!

freshonline jurkjeMet het oog op de komende zomer (en vakantie, yes!) kan ik nog wel wat jurkjes gebruiken. Tijd om te gaan shoppen heb ik nauwelijks. Met 3 kinderen op pad, al die pashokjes in en uit terwijl zij rondrennen en met hun kinderhandjes overal aanzitten wat niet mag vind ik nooit zo’n succes. Ik heb dan eigenlijk niet de rust om op mijn gemak te kijken wat ik leuk vind, of wat goed staat. Daarom ben ik best wel fan van online shoppen. Gewoon ‘s avonds, Macbook op de bank erbij en op zoek naar leuke jurkjes die straks meekunnen in de vakantiekoffer.

Via Freshonline kreeg ik zes superleuke basic jurkjes thuisgestuurd. Verschillende pasvormen, fijne materialen die voor de zomer heerlijk zitten. Ik wil er graag twee houden, maar de vraag is: welke? Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk… Ik heb ze allemaal aangetrokken en gefotografeerd. Helpen jullie mee met kiezen? Welke twee jurkjes vinden jullie het leukst, of vind je mij het mooist staan?

Zelf ook een mooi basic jurkje scoren bij Freshonline? Dat kan met 10% korting! Vul de code HIPHOTFRESH toe en de korting wordt direct berekend. Nog bovenop de uitverkoop! Is dat geen feestje? (geldig t/m 22 juni 2014)

jurkjes freshonlineleuke jurkjes zomer freshonline

Vorig artikelCadeau voor de juf of meester: de 26 allerleukste!
Volgend artikelTips om kinderen bezig te houden op de achterbank
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in