Zo feliciteer je iemand die geslaagd is op een originele manier

Gisteren was de laatste dag van de eindexamens 2015. In totaal hebben ruim 200.000 Nederlandse scholieren eindexamen gedaan op VMBO, HAVO of VWO niveau. Nu begint het écht spannend te worden, want over een week of twee krijgen ze allemaal de uitslag. Is je zoon, dochter, neefje, buurmeisje of zus geslaagd? Dan is het tijd voor een mooi cadeau! Hip & Hot zet een aantal originele cadeaus voor je op een rij.

1. Wat heerlijk! De examenstress voorbij en diploma in the pocket! Tijd voor een heerlijk verfrissende duik in de pool en natuurlijk vakantie! Dit super dekbedovertrek van Snurk is gedecoreerd met een fotoprint van een bovenaanzicht van een zwembad. Heel cool!

4408649-1

2.  Verras de geslaagde met een heel speciaal vriendenboek vol herinneringen, leuke verhalen, toekomst-dromen en mooie foto’s. Het werkt heel simpel: een vriendenboek vult iedereen in achter zijn eigen pc. Allemaal klaar? Laat het boek dan drukken. Voor de geslaagde een echt mooi cadeau en een herinnering voor het leven.

PurePictures-Vriendenboeken044

3. Als je iemand een écht originele kaart wil sturen kies dan deze! De kaart is gedrukt met fluor in Letterpress techniek; de letters zijn verdiept en voelbaar. De kaart wordt geleverd met een bijpassende envelop met fluor binnenkant; een plaatje! Hé geslaagde, you rock!

full31973394

 

4. Een felicitatieboompje past bij veel gelegenheden, en zeker bij het slagen voor het eindexamen! Deze Japanse ginkgo biloba staat symbool voor eenheid, hoop, tijdloosheid en een lang leven. Dat lijkt me een mooie boodschap voor iemand die nét het middelbare schooldiploma in de zak heeft!

591_1391691175_5245fotokamer-low-sp

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here