Zo haal je de natuur in je flat

Een druilerige zondagmiddag, de regen tikt tegen het raam van jullie nog vrij lege flat. Ineens zeg je tegen je partner: “Wat planten zouden de boel al snel wat opfleuren hier.” Schoenen aan en naar het tuincentrum dus en drie uur later hang je samen enthousiast de nieuwe hangplanten in de hoek van de kamer op. “Hadden we maar een tuintje,” mijmer je een beetje, “dat zou echt fantastisch zijn…”
Zoals iedereen weet kunnen planten een kamer tot leven brengen en de gemoedstoestand

beïnvloeden. In de tuin werken brengt ook veel rust met zich mee, maar helaas is dit niet voor iedere stadsbewoner mogelijk. Voor deze balkon- en tuinlozen is er nu toch een oplossing: fotobehang op maat gemaakt voor jou. Tussen de duizenden beschikbare afbeeldingen en patronen is er voor iedereen iets te vinden, of het nou een uitzicht op prachtige Italiaanse tuintjes is of juist een veld vol lavendel. Door de hoge kwaliteit van de foto’s voelt het alsof je er middenin staat.

Verander je appartement in no-time

En dat klinkt misschien als veel werk en een hoop gedoe, maar niets blijkt minder waar. Met het zelfklevende fotobehang verander je in no-time je appartement in een weelderige tuin, een hutje op de hei of een berghut met prachtig uitzicht over de Alpen. En het mooiste komt nog: het materiaal is zo gemaakt, dat je het fotobehang er ook weer gemakkelijk af kunt halen. Door de Pixerstick-methode is het aanbrengen, verwijderen en verplaatsen kinderspel geworden.

Wonen waar je maar wilt

De magie van Pixerstick is dat je in een handomdraai grote veranderingen kunt aanbrengen in je interieur zonder dat je gespecialiseerd gereedschap nodig hebt. Alles wat je nodig hebt is een gladde muur en je eigen creativiteit. Nu kun je eindelijk wonen waar je altijd hebt willen wonen, zelfs als dat aan een paradijselijk strand is of juist aan de rand van de Grand Canyon. Met Pixers fotobehang is de keuze volledig aan jou.

Vorig artikelPrachtig origami papier koop je bij Adeline Klam
Volgend artikelHelemaal hip: de winterbarbecue!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in