Zo haal je zwanger je boodschappen eenvoudig in huis

IMG_7329Nee, nog steeds geen Hip & Hot baby hier. Wel een hele dikke buik, pijnlijk bekken en een mama die niet meer veel kan (hebben). Toch gaat het leven gewoon door. De kindjes gaan naar school, moeten eten, douchen, naar bed en willen ook aandacht. Er moeten dus boodschappen gedaan worden, en er moet worden gekookt.

Mijn laatste gang naar de Albert Heijn was geen succes. Ik was in de buurt van de school van mijn kinderen gegaan. Voor ze uit school kwamen, wilde ik snel nog even voor een paar dagen eten halen. Lenthe was ook mee. Met veel moeite vond ik een parkeerplek, niet al te ver van de ingang. Heen lopen ging prima. Lenthe had er zin in. Ze hielp goed mee met het vinden van de boodschappen op mijn lijstje. Maar dat boodschappenkratje werd zwaarder en zwaarder. En Lenthe raakte het beu. Ze ging spullen in mijn krat leggen die ik niet nodig had.  En zeuren. Ik kon niet alles snel vinden, terwijl het bijna tijd was om de andere kinderen van school te halen. Bovendien kreeg ik harde buiken en nog meer bekkenpijn door het sjouwen met dat zware boodschappenkrat. Jullie snappen, de frustratie liep op…

Toen ik eindelijk klaar was, net binnen de tijd had afgerekend en met loeizware tas richting auto strompelde, gebeurde er iets heel naars. De tas viel. De helft van mijn boodschappen rolden over straat. Ik kon wel janken. Echt. Bukken is namelijk ook geen feestje meer met die dikke buik.


Thuis besloot ik de komende weken mijn boodschappen alleen nog online te doen via ah.nl. Daar heb ik al een poosje een account, maar ik gebruik het niet altijd. Nu met hoogzwangere buik is het echter zoveel simpeler en fijner dan dat gesjouw in de winkel.

IMG_7330

Gewoon achter je computer, op je gemak, kiezen wat je wilt. Een bezorgmoment kiezen en hoppa, je boodschappen worden netjes tot in de keuken afgeleverd. Heel fijn in ons geval, want wij wonen en leven op de 1e etage. Zo hoef ik die zware boodschappen ook niet de trap op te sjouwen! Dat scheelt een heleboel fysiek ongemak, tijd en frustratie! En de vriendelijke Albert-bezorger wilde zèlfs speciaal voor deze blog met mij op de foto 🙂

Ik zeg: zwangere vrouwen: doe het jezelf niet aan, boodschappen doen met dikke buik. Ga voor online bestellen via ah.nl!

Bestel jij al wel eens je boodschappen online? Waarom wel of niet? Praat mee op onze Facebookpagina!

IMG_7323

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelColumn Syl: Hiep, hiep hoera!
Volgend artikel9 dingen die in de zwangerschap onmisbaar zijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Ho ja! Ik ben al even overtuigd dat online shoppen enorm veel voordelen heeft.
    Vanuit België lukt het nog niet op bij Albert Heijn online je aankopen te doen,
    maar ik doe het bij Colruyt (kennen jullie in Nederland wss niet? )

    Super handig dat je ook een mooi overzicht krijgt van de lopende kortingacties, vind ik !

    Succes met de buikbaby !!

  2. Ideaal is dat! hier bezorgt albert.nl helaas niet thuis. Ik heb er serieus tijdens mijn eerste zwangerschap ook naar gekeken! Ik was toen zó misselijk… dat was echt een uitkomst geweest. Inmiddels bestel ik hier maandboodschappen online, rechtstreeks bij onze appie. Die bieden ook een bezorgservice. Voor 4,95 de volgende dag in huis. Heerlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in