Waarom de slowjuices van Frecious goed voor je zijn

Ik ben een echte levensgenieter. Hou van een wijntje met wat lekkers erbij, een goed diner, thuis of uit en zo af en toe wat bonbons, mmmmm. De Italiaanse keuken is mijn favoriet, voor een goed bord pasta kan je me wakker maken. Tegelijkertijd zorg ik ook goed voor mezelf. Ik beweeg heel regelmatig en eet best gezond. Maar toch heb ik het soms het gevoel dat het nog nét iets beter kan. Maar hoe? Op internet kwam een reclame van de slowjuices van Frecious voorbij en ik dacht, laat ik dat gewoon eens proberen!

3-flesjes

Maar slowjuicen, wat is dat nu eigenlijk en hoe werkt dat? Heel simpel: het is het koud en langzaam persen van groenten en fruit. Zo blijven er meer voedingsstoffen behouden, en dat komt natuurlijk ten goede aan je gezondheid. Bij Frecious persen ze met een schroefpers. Zo komen er meer vrij-opneembare voedingsstoffen in het sap; de vezels worden als het ware opengebroken. En je lichaam kan het dan extreem snel opnemen.

Ik probeerde het energypakket wat bestaat uit zuiverende slowjuices, speciale ‘Love Energy’ en ‘Relaxzzz’ juices en citroen health shots. Het pakket wordt diepgevroren bij je thuisbezorgd op een vooraf afgesproken dag en tijd. Mijn bevindingen:

Top!

* De sappen zijn stuk voor stuk heerlijk en je proeft het verse er van af.
* De bezorger kwam op de afgesproken tijd en de sappen waren inderdaad diepgevroren.
* De PDF die ik via de mail bij mijn bestelling ontving bevatte veel extra informatie en adviezen, ook over bewegen, eten, rust en sport.

Tip!
* Het energy pakket bestaat uit een groot aantal flesjes. Heb je een kleine vriezer? Houd hier dan rekening mee!
* Er wordt geadviseerd elke avond je nek en schouders in te masseren met de bijgeleverde magnesiumolie. Beetje lastig om zelf te doen! En waar het precies goed voor is vond ik ook niet 1 2 3 terug.

Kortom: Frecious doet wat ze beloven met sapjes die lekker zijn. Na deze 14-daagse energy boost voel ik me heel fit, gezond en zit lekker in mijn vel. De volgende keer de 3-daagse detox?

 

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here