Zò kan die halve finale voetbal niet misgaan!

Oranje staat overmorgen in de halve finale van het WK, wie had dat gedacht. Ter inspiratie heb ik nog wat oranje-producten voor jullie op een rijtje gezet. Hup Oranje!

1. Doe een wens voor Oranje. Bij Bonfimoriginal verkopen ze rood-wit-blauwe WK wenslintjes die zijn geknoopt door vrouwen uit de sloppenwijken van Brazilië. De lintjes maak je met drie knopen vast om je pols. Je doet bij elke knoop een wens, die vervolgens natuurlijk uitkomt! Wensen jullie mee dat we de finale bereiken? Dan kan het niet meer misgaan! De opbrengst van de armandjes komt geheel ten goede aan de vrouwen uit de sloppenwijken zelf.

603_1395828394_bonfirm
2. Ken je ze al? De Sonny Angels? De schattige Sonny Angel is 7,5 cm klein heeft een lief engelengezicht, een schattig bloot lijfje, kleine witte vleugeltjes op de rug en een grappige hoed. Staat leuk op de kinderkamer, de badrand maar is ook hip in je letterbak. Ze brengen het Nederlands elftal vast geluk! Je koopt ze onder andere bij I Love Speelgoed.
full27031852
3. Stuff Dutch people like is een webshop vol met producten waar wij Nederlanders van houden. Echt heel leuk om kadootjes te vinden voor buitenlandse vrienden of bezoekers, maar ook voor onszelf zeker de moeite waard! Leuk om de komende voetbalavond helemaal in stijl door te brengen! Al die avondjes in Holland stijl brengen ons vast naar de finale.
images-2
4. Ga je binnenkort een leuke snailmail versturen of heb je wat in te pakken? Doe dat dan in Holland Stijl. Zo support je het Nederlands elftal nog eens extra. Gebruik bijvoorbeeld zo’n leuke oranje label van Post en Papier. De labels hebben de vorm van een bloem erin en zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: 4,5 x 7,5 cm en 6 x 10 cm. Een setje van 6 labels kost € 1,50.

Nouk-co-Labels-Oranje-300x300
5. Je verwacht ‘m misschien niet in deze lijst, maar de oranje paprika staat er wel bij. De grote hoeveelheid vitamine C en de lekkere zoete, frisse smaak zijn goede redenen om veel met deze vruchtgroente te doen. Op zoek naar recepten? Kijk dan eens op de site van Veggipedia.
Capsicum Annuum

Vorig artikelHet vakantiedagboek voor volwassenen
Volgend artikelNieuwste woontrend Noorderlicht is hot!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in