Kleurwedstrijd: ontwerp je eigen broodtrommel

kleurwedstrijd: ontwerp je eigen broodtrommelNaar school gaan we voorlopig nog niet, dus broodtrommels hebben de kinderen nu niet echt nodig. Toch komt er vanzelf een moment dat de scholen weer open gaan, en dan is een toffe broodtrommel met eigen ontwerp natuurlijk wèl supercool! Mepal snapt dat kinderen zich af en toe vervelen in deze tijd, dus bedachten ze een toffe kleurwedstrijd: ontwerp je eigen broodtrommel.

Lees ook: verras je kind met een broodtrommelbriefje

Kleurwedstrijd: ontwerp je eigen broodtrommel

Via de website van Mepal kun je een template downloaden en uitprinten. Er zijn bestaande tekeningen, maar er is ook een leeg ontwerp. Hier kan je kind zich helemaal op uitleven. Knip, plak, kleur, verf, het maakt niet uit, maar maak er iets moois van. Kinderen zijn van nature vaak behoorlijk creatief. Zeker als je ze verteld dat ze hun eigen broodtrommel kunnen winnen, gaan ze er vast voor! Deze kleurwedstrijd: ontwerp je eigen broodtrommel is iets dat heel goed bij kinderen past.

ontwerp je eigen mepal broodtrommel

Wat moet je doen als je ontwerp af is?

Nadat je kind een geweldig ontwerp heeft gemaakt, maak je een foto van het ontwerp. Of je scant hem in. Daarna zijn er twee manieren om je tekening in te leveren bij Mepal.

  1. Door je ontwerp in te leveren via dit formulier
  2. Door je ontwerp te posten op social media. Dit doe je door je inzending te plaatsen op je eigen Facebook of Instagram pagina met de hasthag #mepalkleurplaat en een tag naar @mepalnl

Er staat niet heel duidelijk voor wanneer je de tekening moet inleveren, maar in elk geval krijgen de winnaars 6 april bericht. Ik zou dus zelf iets van 1 april aanhouden, dan zit je zeker goed. Wij doen ook mee!

Wat kun je winnen?

Er zijn in totaal 5 kinderen die hun eigen design op een echte campus lunchbox thuisgestuurd krijgen! Stel je eens voor dat jouw kind wint en zo’n eigen ontwerp op het deksel van z’n broodtrommel heeft? Dat zou toch geweldig zijn? Vee kleurplezier!

Mepal kleurwedstrijd

Vorig artikelTuinkussens, wat is hip dit voorjaar?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #272
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hi Judith, wat leuk dat je een blog deelt met onze kleurwedstrijd. Meedoen met deze wedstrijd kan tot aanstaande zondag (5 april). Met vriendelijke groet, Mepal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in