Dripsticks

dripsticks 242x300 DripsticksWe hebben het heel wat aan de hand gehad deze zomer. Ondanks het mindere weer werden er regelmatig ijsjes gegeten. Zelfs Yuren van 16 maanden is gek op ijs. Volgens mij heeft ie daardoor zo snel leren lopen, dan kon hij snel weer een hapje ijs komen halen. Maar kindjes en ijsjes, dat wordt een kliederboel. Daarom ging ik eens op zoek naar een oplossing hiervoor. Deze dripsticks vond ik en lijken me heel handig. In Nederland heb ik ze nog niet gevonden, dus ik heb ze nog niet in huis. Maar voor volgende zomer denk ik dat ik er maar eens 2 ga bestellen. Lijkt me ideaal tegen druipende ijsjes en kliederende smul-kindjes!

Geen lekkende ijsjes 300x279 Dripsticks

Dit bericht staat in de categorie: Handig, Kids

Kip met das

4 reacties op “Dripsticks”

 1. Karien  op 23 augustus 2011

  Ziet er erg handig uit, maar misschien wel een beetje te? Ik kocht laatst bij de pound-shop (soort euro-winkel, maar dan in Engeland) waterijsvormpjes met aan de onderkant een soort druipbakje, niet groter dan het ijsje zelf maar toch effectief. Heel fijn, en, je raadt het al, dat alles voor maar een pond…

 2. DeniseM  op 1 september 2011

  Het lijken wel kandelaars, hi hi, maar toch grappig/handig.
  Overigens heb ik gewoon zelfmaakijsvormpjes van de Xenos (op een stokje en met iets eronder) en die druipen ook niet zo. Van Prinsessen, Micky Mouse, Cars, etc. Er zit zelfs een tuutje aan waaruit je (tussendoor) gesmolten ijs kunt opdrinken.
  Voor de vakantie hebben we er zelfs vanillevla-ijsjes mee gemaakt.

 3. Floor Jager  op 20 februari 2012

  Ik heb zin in de zomer, mijn dochter wordt 2 in augustus dus gaat ze haar eerste ijsjes eten. De link die hierboven genoemd wordt, doet het niet.. Weet iemand waar je deze (of andere) anti-lek items kunt kopen?
  Merci!
  Floor

 4. Manony  op 23 juli 2012

  Ze liggen bij de Blokker in het schap


Plaats een reactie

*