Korting voor Legoland Denemarken

legoland billundAfgelopen zomer zijn wij met het gezin naar Legoland in Denemarken geweest. Dat was een groot feest, Legoland is namelijk heel leuk voor de kinderen. Helaas hadden we wel slecht weer en was het dus ook een nat feest. Dat had ook voordelen, maar die zal ik verderop bespreken. Nu is Legoland ook best prijzig, zeker als je met een groot gezin gaat. Daarom zocht ik uit hoe je korting voor Legoland Denemarken kunt krijgen.

Wat kost Legoland zonder korting?

Als je zonder korting naar Legoland gaat, kost een kaartje €48 per persoon als je het online koopt (7 dagen van te voren) of €54 als je het kaartje op de dag zelf aan de kassa koopt. Je kunt meteen ook tickets voor 2 dagen kopen, dat is online €65 per persoon en aan de kassa €71. Ga je met een groep van minimaal 20 mensen, dan betaal je €39 per kaartje. Parkeren kost €8. Het loont dus de moeite om je kaartje online te kopen, want dan heb je minimaal €6 korting. Het nadeel daarvan is, dat je dan niet heel zeker weet hoe het weer is. Legoland is het leukste met mooi weer. In Billund zit ook Legohouse en dat is binnen. Het meest ideale is dus om dat op een mindere dag te doen en Legoland juist met mooi weer, omdat de meeste attracties buiten zijn. Tickets voor Legoland koop je hier.

legoland huisjes

Korting voor Legoland Denemarken

Er zijn niet vaak goedkope deals voor Legoland in Denemarken te vinden. Je moet dus wel een beetje mazzel hebben als je een keer een leuke actie vindt. Gelukkig kun je na goed zoeken ook goedkopere tickets voor Legoland vinden. Het wisselt wel een beetje wanneer er korting is, dus houd gewoon de sites die ik tip in de gaten, dan kun je je slag slaan als er weer een aanbieding is. De combinatie met een verblijf is over het algemeen het goedkoopste.

view legeland vanuit de toren

Korting via Tiqets

Als eerste tip ik Tiqets. Wij hebben vorig jaar overnacht in het Byferiepark in Ribe. Vanaf daar was het nog een uurtje rijden naar Legoland. Prima te doen dus. Via Tiqets kun je soms voordelig jouw toegangskaarten voor Legoland online boeken. Die kaartjes zijn meestal goedkoper dan aan de kassa van Legoland zelf. Sowieso kun je precies zien hoe duur het is op welke dag, zo kun je ook nog een beetje spelen met de prijs. Wil je in Ribe logeren, dan boek je het Byferiepark hier. Je kunt ook een accommodatie in Billund zelf kiezen, zoals deze op 4 minuten loopafstand, of deze die zelfs nog iets dichterbij zit. 

Yuren legoland motor

Groupon

Op de website van Groupon vond ik ook een aantal mooie kortingen voor Legoland Denemarken. Ze hebben dan wel maar een bepaald aantal tickets, dus je moet er snel bij zijn. Maar wellicht komt er dan later in het jaar nog een keer een mooie aanbieding, houd het gewoon in de gaten. Groupon heeft vaak familietickets, waarbij je flinke korting krijgt. Zo betaal je voor een gezin van 5 voor1 dag €152 in plaats van €254. Dat scheelt toch een heleboel!

Korting voor Legoland Denemarken aquarium

Haal een Lego folder voor korting bij Legoland

Bij de Lego winkels en sommige speelgoedwinkels kun je een Lego folder ophalen. In deze folder zitten kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen geven gratis entree voor 1 kind per betalende volwassene. Dit betekent dat je bij een gezin van 4, alleen tickets voor de volwassenen betaalt. Dat scheelt dus bijna €100. Lijkt me een mooie korting voor Legoland. De bon is trouwens geldig in Legoland Denemarken, maar ook in Legoland Duitsland.

Boek een arrangement naar Legoland

Je kunt natuurlijk ook een arrangement naar Legoland boeken. Dan zit het verblijf er meestal ook bij. TUI biedt bijvoorbeeld arrangementen met allerlei extra’s, zoals een Resortpas die toegang geeft tot andere attractieparken en een Legocadeau ter waarde van €59. Ook D-reizen heeft regelmatig interessante aanbiedingen om met korting naar Legoland te gaan.

Lees ook: Alles over kamperen in Denemarken

legoland denemarken met korting

Vorig artikelBoodschappen bezorgen met kerst
Volgend artikelTafelzeil in hippe printjes en handige formaten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in