9 schoencadeautips onder de 5 euro

uitgelichte afbeelding schoencadeausSint is weer in het land! De kinderhartjes kloppen sneller, tenminste, hier in huize Hipenhot wel. Vol spanning kijken ze uit naar morgenochtend, als ze naar hun schoentje mogen om te zien wat er in zit.

Ik vind het ieder jaar best een klus om leuke, kleine cadeautjes voor in de schoen te verzinnen. Zeker met inmiddels 3 kinderen. Daarom heb ik een groot aantal webshops gevraagd met mij mee te denken, en hun leukste schoencadeau-tips aan ons door te geven.

Vandaag de leukste 9 schoencadeaus onder de €5,00:

1. Greenjump tipt Weible fantasieklei in tien verschillende kleuren. Deze klei is zoals we dat gewend zijn van dit eco, bio & Fair Trade warenhuis helemaal veilig voor kinderen en droogt niet uit. Prijs: €3,50.

fantasieklei

2. Bamboo boys heeft een hele serie mini mals beestjes in het assortiment. Houten, eco-vriendelijke diertjes die heel geschikt zijn voor kleine kinderhandjes met een grote fantasie. Prijs €4,95.

houten hondje

3. Toys42hands vindt deze rits tasjes het ideale schoencadeau. Het is een etui, maar opgebouwd uit een hele lange rits. Kinderen blijven er mee spelen! Prijs: 3,95.

rits etui

4. Je gelooft het bijna niet, maar voor minder dan 5 euro kun je je kind gewoon een hip horloge cadeau doen! Dit Ion horloge koop je bij Hippewatch. Prijs: 4,95.

ion horloge

5. Limonade puntenslijpers zijn natuurlijk voor zowel de schoolgaande jongens als de meisjes supergrappig. Mijn Gekkegeit heeft ze en naast een puntenslijper, zit er ook een gummetje bij. Wat is jouw ideale kleur? Prijs: 4,90.

limonade puntenslijpers

6. Foam Klei is bizar fijn spul, waar je de grappigste creaties mee kunt maken. Deze draak is een allemansvriend. Bij het bakje klei zit een stappenplan om samen met je kind deze lieverd te maken. Prijs: 4,90.

draakje foam klei

7. Tandendoosjes zijn natuurlijk voor kinderen in de wisselleeftijd een perfect cadeau. Deze lieve hartjesdoosjes stelen het hart van ieder kind. Prijs: €3,49.

tandendoosjes hartje

8. Het vingerpoppetje Rabbit vind je bij Vlindertje Vrolijk, en tovert een lach op elk kindergezicht. Spaar ze allemaal en maak een hele voorstelling achter de tafelrand. Prijs: €3,95.

vingerpoppetje

9. Tijdelijke tattoo’s vind je in allerlei soorten en maten bij Grafisch werkt. Ik kan bijna niet kiezen, ze zijn allemaal zò leuk! Maar ik denkt dat de geometrische hartjes en de paper planes mijn favorieten zijn. Prijs: vanaf €2,50.

paper planes

 

Vorig jaar tipte ik ook al schoencadeaus die ècht leuk zijn! Morgen tips tussen de 5 & 10 euro!

Vorig artikelHet spel waar mijn kinderen momenteel gek van zijn
Volgend artikelHeerlijk avondje uit eten in Den Haag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in