1000 leuke dingen om te doen in Nederland

1000 dingen doen in nederlandWie kinderen heeft weet het, je kunt het beste maar wat gaan doen in het weekend. Gewoon lekker er op uit. Vaak met de kinderen, en soms lekker zonder. Daarom word ik altijd heel blij van boekjes met tips voor uitjes. Recent ontving ik een recensie-exemplaar van het nieuwe boek “1000 dingen doen in Nederland“, van Jeroen van der Spek. Dit boek verdeelt Nederland in 4 stukken: Noord, Oost, West & Zuid. Per provincie kun je allerlei  leuke to do tips vinden. Van museum tot restaurant, van strandtent tot overnachting en van wandeling tot rondvaart. En ook echt originele uitjes.

lijstjes

Daarnaast vind je in het boek ook lijstjes. Ik hou van lijstjes. Lekker overzichtelijk. Het lijkt me leuk om die lijstjes eens af te werken. Om bijvoorbeeld de 10 leukste strandpaviljoens van Nederland te bezoeken. Kinderen lekker in het strand spelen, wij aan de rosé deze zomer. Of de 10 tofste vuurtorens bezoeken. Ondanks mijn hoogtevrees. Of de 10 meest bijzondere filmlocaties bezoeken. Filmlocaties hebben immers iets magisch.

Naast het doen van de uitjes, is dit boek ook gewoon ontzettend leuk om te lezen. En uitjes te plannen. Voor zowel goed weer, als slecht weer. En heb je een weekend dat je even geen plannen hebt, maar wel even weg wilt? Dan is het een perfect naslagwerk!

Je koopt 1000 dingen doen in Nederland onder andere via bol.com.

10 museum cafes1000 dingen doen in ned binnenwerk

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij…. Petit Puk
Volgend artikelYoga thuis én met je kinderen!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in