11 belachelijk dure adventskalenders (die wel heel leuk zijn)

houten adventskalender kastje smallKijk, je hebt adventskalenders met een plaatje of met chocolade, maar je hebt ook belachelijk dure adventskalenders. Die overigens wel heel erg leuk zijn. Want er zitten cadeautjes in, en in deze feestmaand krijgt bijna niemand wat natuurlijk, dus alleen een plaatje is eigenlijk niet genoeg. Nou ja, ik vond het gewoon leuk om eens te kijken wat er op de markt is aan dure kalenders en een blogje te schrijven met hierin 11 belachelijk dure adventskalenders!

Lees ook: adventskalenders met chocola

11 belachelijk dure adventskalenders (die wel heel leuk zijn)

Of jij je geld er aan uit wil geven, dat is natuurlijk persoonlijk. Wij kopen het ene jaar een dure adventskalender voor alle kinderen samen, zodat ze om beurten een vakje open mogen maken. Het andere jaar kopen we voor iedereen een eigen adventskalender, met chocolaatjes er in. Vinden de kinderen ook leuk. Zeker nu ze dit jaar qua leeftijd en interesses wat meer uit elkaar gaan lopen (een lego adventskalender vindt de puber niet meer zo tof) kiezen we dus eerder voor vier verschillende (en dus ook goedkopere) adventskalenders.

Harry Potter adventskalender

Deze van Harry Potter adventskalender valt nog mee qua prijs, maar ik vind ‘m toch leuk om te noemen voor de Harry Potter fans. In de kalender zitten onder andere pennen, sleutelhangers, boekenleggers, broches en buttons. Alle producten zijn officieel gelicentieerde, zilveren producten. Perfect voor de Harry Potter liefhebbers met kerstmis! Er is ook nog een andere Harry Potter adventskalender, voor als bovenstaande is uitverkocht.

harry potter belachelijk dure adventskalenders

Funko Marvel adventskalender

Voor Marvel fans is er deze Funko Marvel adventkalender. Open elke dag een nieuw hokje tot aan kerst en ontvang 24 verrassingen deze kerst. Allemaal Marvel-superhelden. Van de Avengers tot Guardians of the Galaxy, superhelden tot anti-helden en nog veel meer. Deze collectie bestaat uit 24 kleine Funko-poppetjes. Deze adventskalender kost €69.

dure adventskalender

Fortnite adventskalender

Ik hou helemaal niet van Fortnite, maar je schijnt er niet onderuit te komen als je kinderen naar school gaan, want iedereen kent het. Hier mogen ze het niet spelen, maar ik weet wel zeker dat Yuren er superblij van zou worden. Helaas voor hem vind ik €71,95 voor 24 Fortnite poppetjes echt veel te duur, maar wie dit een geschikt cadeau vindt: ga vooral je gang en bestel ‘m!

fortnite adventskalender

Small Foot houten adventskalender

Kijk, deze adventskalender als kerstdorp zou je nog kunnen overwegen, als je er van houdt. Hij is namelijk enorm decoratief als kerstlandschapje. Zo kom je vast in de kerststemming met deze belachelijk dure adventskalender en is ie misschien toch een beetje z’n geld waard. Wat er in zit? Geen idee, ik denk niks. Je zult ‘m dus zelf moeten vullen. Voordeel is wel, dat je deze ieder jaar opnieuw kunt gebruiken. Small Foot heeft trouwens nog meer leuke houten adventskalenders die je kunt hergebruiken, zoals deze slee bijvoorbeeld. De prijs is €88,15

kerstdorpje houten adventskalender

De Playmobil kerststal

De Playmobil kerststal hebben wij dus wel eens gekocht. Ik vind ‘m serieus leuk, want ze krijgen elke dag een stukje meer kerststal en met kerst is hij klaar. De jaren erna kun je de kerststal neerzetten om mee te spelen. Deze kerststal kost €58,99

playmobil kerststal adventskalender

Porsche adventskalender

Menig mannenhart gaat er sneller van kloppen: de Porsche Adventskalender. Met elke dag een nieuw onderdeel om je model 911 in elkaar te zetten natuurlijk. Is jouw man meer van de Volkswagenbusjes? Die zijn er ook! Ik vind ze hartstikke leuk.

porsche adventskalender

Goodiebox adventskalender

Deze Goodiebox adventskalender is wel een feestje. Hij heeft een totale waarde van €482, maar dat kost ie niet. De prijs die je betaalt is slechts 1/3 daarvan. Het is natuurlijk geheim wat er in zit, maar denk aan merken als Ecooking, STARSKIN, Avant Skincare en nog veel meer mooie merken. Verwennerij dus!

Goodiebox adventskalender

Tinsel my fancy badproducten

Een adventskalender met badproducten, daar doe je mij wel een plezier mee. Wij hebben een bad en ik zit er graag in, met 24 overheerlijk geurende bruistabletten en ander fijns maak je mij dus blij. Deze valt trouwens wel onder de dure adventskalenders, maar het valt eigenlijk nog best mee. Hij kost €89,95 en daarvoor kun je 24 avonden heerlijk in bad!

adventskalender met badproducten

Het kan nòg duurder…

Als je dan denkt dat het niet nòg duurder kan, dan heb je natuurlijk nog niet bij de Bijenkorf gekeken. Daar vond ik zelfs belachelijk dure adventskalenders van meer dan €300! Is natuurlijk wel leuk om te kijken, en je krijgt er mooie beauty producten voor terug, maar wat een geld!

adventskalender Jo Malone London

Kies iets goedkopers

Gisteren schreef ik al een blog met wat goedkopere adventskalenders met chocola, maar op bol.com zag ik maarliefst 9 pagina’s met allerlei adventskalenders, dus daar zit zeker iets voor je bij als je een iets goedkopere wil kiezen. Nog meer inspiratie nodig? Check deze blog met tips.

rituals adventskalender

 

Datum beoordeling
Vorig artikel4 seizoenen dekbed; welke kun je het beste kopen?
Volgend artikelVegetarisch gourmetten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in