Adventskalender met chocola

adventskalender met chocolade hemaMisschien ben je totaal nog niet bezig met de kerst, maar toch alvast een voorzichtige reminder: de adventsperiode komt er aan. Dat begint op 1 december, dus als je nog iets wil doen met een adventskalender met chocola, dan is dit misschien een goed moment om deze (online) te kopen. Ik weet van mezelf namelijk dat ik altijd met mijn hoofd in de Sinterklaastijd zit, om dan op 1 december te ontdekken: oh ja, een adventskalender. Die heb ik even niet in huis… Ik maak het je makkelijk: in deze blog een overzicht van verschillende een adventskalenders met chocola. Want heel eerlijk: die met chocola vinden mijn kinderen toch wel altijd het leukst.

Lees ook: 11 belachelijk dure adventskalenders

Adventskalender met chocola

Je kunt natuurlijk ook heel goed een adventskalender zelf maken. Zelfs een adventskalender met chocola kun je zelf maken: neem gewoon 24 enveloppen die je leuk versierd, doe er een chocolaatje of een kerstkransje in en hang ze met masking tape aan de muur. Je kunt ook iets doen met kleine cadeautjes of een ander idee pakken uit mijn blog over adventskalenders die je zelf kunt maken. Als je trouwens meer wil weten, kun je hier over de adventstraditie, en waar deze vandaan komt, lezen.

HEMA adventskalender met chocolade

De HEMA heeft dit jaar 2 adventskalenders met chocolade in het assortiment, waar nogal wat verschil in prijs tussen zit. Ik vind het grachtenpandje wel ontzettend leuk, maar aangezien wij voor alle vier de kinderen tegenwoordig een eigen kalender kopen, vind ik dat toch te prijzig worden. Dus wij gaan voor de goedkopere versie. Als ik maar 1 kind had zou ik zeker voor het grachtenpandje zijn gegaan! HEMA heeft trouwens ook een leuke adventskalender die je zelf met kleine cadeautjes kunt vullen.

adventskalender met chocola grachtenpand hema

Toy Story

Een hele leuke adventskalender met chocolade zag ik van Toy Story. Deze film is de meeste kinderen wel bekend, dus hij zal zeker aanspreken.

Unicorn adventskalender met chocola

Als je deze unicorn kalender nog wil, moet je snel zijn, want ik zag dat hij bijna uitverkocht is. Maar unicorn en roze, dat is voor alle kinderen een feestje. Hier zou ik er alle meisjes in ieder geval heel blij mee kunnen maken. Een unicorn adventskalender met chocola is altijd een goed idee!

unicorn adventskalender met chocola

Frozen adventskalender met chocolade

Heb jij, net als ik, FROZEN fans in huis? Dan is deze adventskalender zonder twijfel de beste keuze. Een prima cadeautje om deze week in de schoen te doen bijvoorbeeld, zodat ze ook daadwerkelijk op 1 december kunnen starten met het openen van de vakjes.

Frozen adventskalender chocolade

Chippendale adventskalender met chocola

Oke, deze is absoluut ongeschikt voor in de schoen van de kinderen, maar wel een leuke grap voor een collega of een vriendin natuurlijk: een Chippendale adventskalender. Deze sexy adventskalender bevat 24 zoete hartjes van chocolade.

Chippendale adventskalender

Wil jij trouwens liever een adventskalender met iets anders dan chocolade er in, zoals een adventskalender met beautyproducten bijvoorbeeld, sieraden, Lego of misschien zelfs Harry Potter spullen, dan moet je zeker even bij bol.com kijken. Ik keek mijn ogen uit, er zitten echt hele leuke tussen.

harry potter adventskalender

Vorig artikelWaarom onze kinderen niet in Sinterklaas geloven
Volgend artikel4 seizoenen dekbed; welke kun je het beste kopen?
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here