Adventskalender met chocola

adventskalender met chocolade hemaMisschien ben je totaal nog niet bezig met de kerst, maar toch alvast een voorzichtige reminder: de adventsperiode komt er aan. Dat begint op 1 december, dus als je nog iets wil doen met een adventskalender met chocola, dan is dit misschien een goed moment om deze (online) te kopen. Ik weet van mezelf namelijk dat ik altijd met mijn hoofd in de Sinterklaastijd zit, om dan op 1 december te ontdekken: oh ja, een adventskalender. Die heb ik even niet in huis… Ik maak het je makkelijk: in deze blog een overzicht van verschillende een adventskalenders met chocola. Want heel eerlijk: die met chocola vinden mijn kinderen toch wel altijd het leukst.

Lees ook: 11 belachelijk dure adventskalenders

Adventskalender met chocola

Je kunt natuurlijk ook heel goed een adventskalender zelf maken. Zelfs een adventskalender met chocola kun je zelf maken: neem gewoon 24 enveloppen die je leuk versierd, doe er een chocolaatje of een kerstkransje in en hang ze met masking tape aan de muur. Je kunt ook iets doen met kleine cadeautjes of een ander idee pakken uit mijn blog over adventskalenders die je zelf kunt maken. Als je trouwens meer wil weten, kun je hier over de adventstraditie, en waar deze vandaan komt, lezen.

Lindt luxe chocolade in een adventskalender

Lindt is misschien wel het meest bekende chocolademerk. Natuurlijk hebben ook zij een adventskalender met luxe chocolaatjes beschikbaar. Lijkt me heerlijk! Als de kinderen ‘m niet willen, koop ik deze wel voor mijzelf 🙂

Lindt adventskalender met chocola

Een hele leuke adventskalender met chocolade zag ik van Paw Petral. Deze serie is de meeste kinderen wel bekend, dus hij zal zeker aanspreken.

paw petral adventskalender

Unicorn adventskalender met chocola

Als je deze unicorn kalender nog wil, moet je snel zijn, want ik zag dat hij bijna uitverkocht is. Maar unicorn en roze, dat is voor alle kinderen een feestje. Hier zou ik er alle meisjes in ieder geval heel blij mee kunnen maken. Een unicorn adventskalender met chocola is altijd een goed idee!

unicorn adventskalender met chocola

Smarties in een adventskalender

Smarties kent iedereen, deze vrolijk gekleurde chocolaatjes zitten meestal in een klein doosje met een afbeelding erop. Dit jaar heeft Smarties ook een toffe adventskalender. Gevuld met…. Smarties! Lekker kleurrijk en heel lekker natuurlijk.

smarties adventskalender

Minions adventskalender met chocola

De Minions spreken de meeste kinderen wel aan. Logisch, want het is een bizar grappig poppetje! Deze adventskalender is gevuld met heerlijke chocolaatjes, dat zullen de kinderen zeker kunnen waarderen.

minions adventskalender chocola

Geen chocola?

Wil jij trouwens liever een adventskalender met iets anders dan chocolade er in, zoals een adventskalender met beautyproducten bijvoorbeeld, sieraden, Lego of misschien zelfs Harry Potter spullen, dan moet je zeker even bij bol.com kijken. Ik keek mijn ogen uit, er zitten echt hele leuke tussen.

harry potter adventskalender

HEMA adventskalender met thee

De HEMA heeft dit jaar geen adventskalenders met chocolade in het assortiment, maar wel met thee. Ik vind dat wel ontzettend leuk, zeker voor de meisjes, die graag the drinken. Voor Yuren is het alleen niks, dus voor hem zoek ik wel iets met chocola, hopelijk levert dat geen strijd op.

adventskalender met chocola grachtenpand hema

Frozen adventskalender met knutselspullen

Heb jij, net als ik, FROZEN fans in huis? Dan is deze adventskalender zonder twijfel de beste keuze. Een prima cadeautje om deze week in de schoen te doen bijvoorbeeld, zodat ze ook daadwerkelijk op 1 december kunnen starten met het openen van de vakjes. Helaas heeft Frozen dit jaar geen chocolade, maar wel knutselspullen. Ook leuk voor de kinderen!

Frozen adventskalender chocolade

Vorig artikelWaarom onze kinderen niet in Sinterklaas geloven
Volgend artikel4 seizoenen dekbed; welke kun je het beste kopen?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in