Nautickids

Je zult maar een bootje hebben met dit weer. En lekker de hele dag kunnen gaan zeilen. Heerlijk! Natuurlijk is het dan belangrijk dat je veilig op pad gaat, zeker met deze felle zon. Jij en de kindjes. Dus: zonnebril op, casual zeilkleding aan, watervest om en gaan! Omdat er in Nederland bij de meeste watersportwinkels slechts een beperkt assortiment beschikbaar was, wilde Ellen een plek creëren waar je kunt kiezen uit een groot assortiment met hippe watersportmerken. Nautickids was geboren. Met een heel handig zoeksysteem vind je er precies wat ze zoekt. Nautickids is zeer compleet, en eigenlijk niet alleen voor mensen met een zeilboot. Want de Looping zonnebril is bijvoorbeeld met dit weer voor alle kindjes een must! Deze hippe zonnebril is er in 3 maten, vanaf 0 tot 4 jaar. De Looping heeft dezelfde eigenschappen als zonnebrillen voor volwassenen, maar het grote voordeel is dat deze bril aan 2 kanten gedragen kan worden. Wie dus nog snel een zonnebril nodig heeft voor de kindjes: dit is een goede keus. Te koop dus bij Nautickids! Bestel je nu, dan ontvang je met de kortingscode HH10 ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment, wat bestaat uit schoenen, kleding, zwemvesten en nog veel meer!

En als je nog wat geduld hebt, kun je deze zonnebril ook winnen! Nautickids stelt er namelijk eentje beschikbaar voor de winactie. Wat je hier voor moet doen is het beantwoorden van de volgende vraag: in welke drie kleuren zijn de Aigle Lollypop rubberlaarsjes op de site verkrijgbaar? Geef het antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks the happy winner! Deze actie loopt tot 1 augustus 2010.

Vorig artikelHoera voor Oranje!
Volgend artikelPablosky schoentjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in