Leuke gepersonaliseerde cadeautjes voor baby’s

Eind februari kreeg een goede vriendin van mij haar 4e kindje. Hoewel ik al vele vrienden en vriendinnen kinderen heb zien krijgen en honderden kraamvisites heb afgelegd, blijft dit bijzonder. Eigenlijk gaan kleine babytjes gewoon nooit vervelen. De kraamcadeautjes blijven echter altijd weer een uitdaging. Zeker bij iemand met vier kinderen. Die hebben immers alles al (ik spreek uit ervaring ;-)). Daarom denk ik er aan om een gepersonaliseerd kraamcadeautje te kopen of maken. De kersverse ouders hebben tenslotte lang over de babynaam nagedacht, dus het is superleuk als hun uitverkoren naam terugkomt in de kraamcadeaus. Leuke gepersonaliseerde cadeautjes voor baby’s zijn hip! Met deze tips van 24Baby.nl zit je altijd goed.

Koffertje

Kinderen gaan in hun leven regelmatig uit logeren. Bij opa en oma, en later, als ze wat groter zijn, ook bij vriendjes en vriendinnetjes. Een eigen koffertje is dan een echte must-have! Zo weet je zeker dat alle kleertjes, luiers en knuffelbeesten veilig vervoerd kunnen worden. Bovendien vinden kinderen het superleuk om hun eigen koffertje in te pakken als ze op vakantie of uit logeren gaan. Dat zie ik wel aan Fee. Je kan een kant-en-klare koffer bestellen met de naam erop gedrukt, maar je kan ook creatief aan de slag met kwasten en verf. Zo weet je zeker dat je met een origineel, one of a kind kraamcadeau komt aanzetten.

Babypyjama

Rompertjes versieren is een populaire activiteit voor de babyshower, maar je kan hier zelf ook een leuke variant op maken. Je hoeft alleen een neutrale babypyjama te kopen en een setje textielstiften. Ook leuk om dit je eigen kinderen te laten doen, dat maakt het extra persoonlijk. Ben je even niet in een creatieve bui, dan kan je natuurlijk altijd een voorgedrukte pyjama kopen. Bij verschillende winkels kan je foto’s en teksten op textiel laten drukken. Zo kan je toch een persoonlijk en uniek cadeau geven, zonder dat je hoeft te kliederen met stiften.

Speelkleed

Op een speelkleed maakt een baby veel van de eerste ontwikkelingen door. Hij of zij kan alle spieren trainen en heerlijk spelen. En nog een voordeel: de kans is vrij groot dat de ouders dit zelf nog niet hadden gekocht, want het hoort niet bij de standaard babyuitzet. Ze zullen dus zeker blij zijn met een persoonlijk speelkleed met naam. 

Houten trein

Hout is hot in speelgoedland. Het is duurzaam, stevig en veilig voor de jongste kinderen om mee te spelen. Een leuke trein waarbij de wagons de naam van de nieuwe baby spellen staat de eerste maanden heel gezellig op de babykamer. Zodra de kleine oud genoeg is, kan er eindeloos mee gespeeld worden. En je bent gelijk klaar voor de komende jaren, want bijna alle treinsets hebben allerlei uitbreidingen. Zo kan je de volgende verjaardagen een stationnetje, extra rails of passagiers voor de trein cadeau geven. Duurzaam op verschillende manieren dus en je draagt niet bij aan de plastic soep! Ook belangrijk.

Kinderboekje

Word jij de favoriete voorleestante van de nieuwe baby? Dan is een gepersonaliseerd boekje het perfecte cadeau. Online zijn er verschillende mogelijkheden te vinden, waarbij je zelf een naam kan invoegen in een verhaaltje. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan de hoofdrol spelen in je eigen, persoonlijke sprookje? Wij hebben er voor Sterre ook eentje, en hoewel ze inmiddels al een puber is, vindt ze het nog steeds leuk om te hebben.

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Gepersonaliseerd kraamcadeau
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelMaria Lichtmis, hoe kun je dat vieren met kinderen?
Volgend artikelBelastingaangifte 2019: laat je niet verrassen!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in