3 x hanglampen voor de kinderkamer

gekleurde-lampen-kwantumDe wintertijd is weer ingegaan: het ideale moment om te kijken naar nieuwe leuke verlichting waar jij én je kind blij van worden. Om je te inspireren, hebben we drie stijlen voor je op een rij gezet. Zo zit er altijd wel iets bij wat past bij je smaak, of je nu van modern, stoer of romantisch houdt. Laat je inspireren door deze hanglampen voor de kinderkamer!

Strakke hanglamp in felle kleurtjes

Houd je van een moderne woonstijl en wil je dit ook graag doortrekken naar de kinderkamer? Je kunt dan natuurlijk kiezen voor een hanglamp in typisch moderne kleuren als wit, grijs of zwart, maar het blijft wel een kinderkamer. Ga voor een strakke hanglamp in een leuk fel kleurtje als groen, blauw, roze of een andere felle kleur: de ideale combinatie van modern en vrolijk.

Nonchalante, stoere verlichting

Hou je wel van een beetje nonchalante, stoere of industriële stijl in huis en lijkt dit je ook leuk voor in de kinderkamer? Een snoerpendel of lichtsnoer is dan erg leuk, zeker ook omdat je het zo creatief kan maken als je zelf wil en het kan voor zowel meisjes als jongens. Je kunt het lichtsnoer bijvoorbeeld aan haakjes in de muur draperen, maar ook over een houten rekje of bij het bed(je).

lichtsnoer-kwantum

Romantisch wit of modern wit

Kleurrijk of stoer is natuurlijk leuk , maar misschien zit je hier niet op te wachten en wil je de kamer van je kind tot een oase van rust maken. Ga dan voor witte verlichting, zodat je kind helemaal ontspant. Kies bijvoorbeeld een witte hanglamp met houten details. Zo houdt je de kamer rustig, maar is de lamp toch net een beetje specialer.

hanglamp-met-houten-details-kwantum

Inspiratie

Voor mij in ieder geval genoeg inspiratie om mee te nemen bij het kiezen van hanglampen voor de kinderkamer in het nieuwe huis. Welke stijl spreekt jou het meeste aan van deze drie? Of kies je liever iets heel anders? Ik ben benieuwd!

Vorig artikelDe sint cadeaumachine
Volgend artikelDe VTech knuffelpop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in