De VTech knuffelpop

vtech-knuffelpop-ijsbeerFee werd per post verrast met een VTech knuffelpop. De pop zat prachtig verpakt en het was erg grappig om haar gezichtje te zien. Ze was verbaasd, en reageerde daarna blij. Samen maakten we de verpakking open en deden we de oplaadbare batterijen erin. Vrijwel meteen begon de pop geluid te maken. Schattige babygeluidjes, die Fee natuurlijk aanspreken. De kinderwagen werd erbij gepakt, pop kreeg een dekentje en Fee stapte met haar rond. Ze was nu een echte mama met een pop die geluid maakte.

De VTech knuffelpop

Nu zijn jullie vast benieuwd naar deze VTech knuffelpop. Dus ik ga er wat meer over vertellen. De Little Love dieren knuffelpop is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Daarna wordt het wel echt te kinderachtig. Idealiter zou ik ‘m kopen vanaf een jaar of 1, dan hebben kinderen er het meeste plezier van. Geluidjes vinden ze sowieso meestal leuk en het principe van een pop waar je voor kunt zorgen snappen ze op die leeftijd ook al. Er zijn drie verschillende soorten: een ijsbeer, konijn en een giraf. Ze zijn eigenlijk allemaal leuk, maar Feetje heeft de IJsbeer. Die is heel snoezig, maar door de witte vacht wel wat sneller smoezelig dan de andere kleuren.

vtech-knuffelpop-konijn vtech-knuffelpop-giraf

Wat kan de knuffelpop?

Hoewel ik meestal niet zo van hysterisch speelgoed ben, vind ik deze pop eigenlijk best leuk. Het oplichtende hartje is heel subtiel en de liedjes en geluidjes zijn leuk en grappig. De woordenschat van je kind wordt gestimuleerd, door dat ze steeds dezelfde simpele woordjes, verhaaltjes en liedjes horen. Fee herhaalt wat ze hoort, heel grappig. Een pop prikkelt de fantasie van kinderen en moedigt rollenspel aan. Hoe ouder het kind, hoe gevarieerder het spel. Maar Fee van anderhalf speelt al echt moedertje met deze VTech knuffelpop. Als je kindje op het hartje drukt komen er babygeluidjes en zinnetjes en als je kind op het buikje drukt hoort het lieve zinnetjes, liedjes en een verhaaltje.

Kopen?

Je koopt deze lieve knuffelpop met geluid bij de speelgoedwinkel of online via bol.com. Handig om alvast in huis te hebben met de feestdagen op komst!

Winnen?

Wil jij voor jouw kindje een VTech knuffelpop winnen? Dat kan! Laat via onderstaand formulier weten wat jij de leukste pop vindt en vergaat ook niet je adres achter te laten, want anders kunnen we de prijs niet opsturen. Deze winactie loopt tot 30 november 2016.

vtech-knuffelpop-in-doos

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikel3 x hanglampen voor de kinderkamer
  Volgend artikelHip de winter in met deze laarzen
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in