Alle raamdecoratie mooi op maat

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van ons interieur. Raamdecoratie heeft niet alleen de functie om je privacy te bieden, maar dient ook als versiering en natuurlijk als zonwering. Maar wat als je ramen hebt die afwijken van de standaardmaten? Je kunt tegenwoordig heel makkelijk raamdecoratie op maat bestellen, zodat je voor elk raam een perfecte en passende oplossing hebt.

Houten jaloezieën, plisségordijnen of paneelgordijnen?

Elke woning is anders en smaken verschillen. Gelukkig kun je kiezen uit diverse soorten raamdecoratie: van sfeervolle houten jaloezieën tot duo rolgordijnen en plissé gordijnen. En alle decoratie is verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan kleuren zodat ze passen in elk interieur, van landelijk tot strak. Zo zijn houten jaloezieën verkrijgbaar in 17 kleuren, van naturel hout tot aan diverse tinten grijs, taupe en leemgroen. Bij de rolgordijnen en plisségordijnen heb je niet alleen de keuze uit diverse trendy kleuren, maar ook kun je kiezen voor lichtdoorlatende of juist verduisterende gordijnen. Paneelgordijnen ten slotte zijn bijzondere sfeermakers die je op een speelse manier langs elkaar kunt schuiven. Bovendien kun je paneelgordijnen ook gebruiken om een ruimte optisch in tweeën te verdelen. En bij Creon Raamdecoratie wordt alle raamdecoratie precies op maat geleverd.

Raamdecoratie aantrekkelijk geprijsd

Creon kan alle raamdecoratie precies op maat leveren. Doordat je zelf het inmeten en de montage verzorgt, kan Creon je product bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren. Voor het inmeten geeft het bedrijf uitgebreide instructies op de website. Tijdens het bestelproces wordt meteen een berekening gemaakt van de kosten, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Bij de aflevering van je product zitten uitgebreide montage-instructies waarin je stapsgewijs krijgt uitgelegd hoe je je raamdecoratie monteert. Daarbij heb je meestal alleen maar ene boormachine, schroeven en pluggen nodig. Mocht je bij het inmeten of monteren vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.

Bezoek de website of kom naar de showroom

Je kunt de website bezoeken, maar je kunt de raamdecoratie natuurlijk ook in het echt bekijken en voelen in de showroom van Creon Raamdecoratie. Deze kun je op afspraak bezoeken in Hardinxveld-Giessendam. Het voordeel van een bezoek aan de showroom is dat je meteen al je vragen over raamdecoratie op maat kunt stellen en eventueel in de winkel je bestelling kunt plaatsen.

Kijk vast voor meer informatie op de website van Creon Raamdecoratie! Lees ook mijn andere blogs over raamdecoratie.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #119
Volgend artikelMeisjes sterk in jongenssport
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in