31 brievenbus cadeaus die origineel zijn

dip kaarsenSteeds vaker vinden mensen het leuk om een cadeautje dat past in de brievenbus te versturen. Dan het liefst wel iets origineels natuurlijk. Iets waarvan de ontvanger denkt: wow, dat is leuk! Wat een goed idee! Het is namelijk nog steeds heel leuk om post te sturen en post te ontvangen. Zeker als de kosten een beetje overzichtelijk zijn. Daarom in deze blog: 31 brievenbus cadeaus die origineel zijn.

31 brievenbus cadeaus die origineel zijn

Het fijne van een brievenbus cadeau is, dat je het meestal online kunt bestellen en afrekenen. De verzendkosten zijn betaalbaar, waardoor het cadeau ook net leuk geprijsd blijft. Voor iets wat niet door de brievenbus past, betaal je al snel bijna €8 verzendkosten. Dus je wil iets geven dat niet al te prijzig is. 

HK living theelepelset

Theelepels komen altijd van pas. Je kunt er nooit teveel van hebben en een paar hele mooie zijn echt een cadeautje. Daar word je gewoon blij van als je ze ziet liggen in de keuken of bij je theekopje. Ik ben fan van de 4 lepeltjes van HK living. Er zijn twee soorten, van aardewerk of van Japans Keramiek. Ook deze passen perfect door de brievenbus. 

hk living lepels

Mo Man Tai dip dye kaarsen

Zo leuk en kleurrijk zijn deze kaarsen van Mo Man Tai. Zeker in de herfst en de wintermaanden is dit een ideaal cadeau. Er worden dan veel kaarsen gebrand en dan brand je het liefst een juweeltje zoals deze. Kaarsen zijn op zich niet een heel origineel cadeau, maar deze prachtige versie natuurlijk wel! Ook verkrijgbaar in andere kleuren trouwens. 

mo man tai dipkaarsen

Story Tiles

Niet goedkoop, maar wel een ontzettend leuk cadeau, zijn Story Tiles. Dit zijn kleine wandtegeltjes met een speciaal thema. Er worden steeds nieuwe uitgebracht. Er zijn mensen die er bij elke bijzondere gelegenheid eentje aanschaffen en het is ook heel leuk om als cadeau te versturen. Je kunt de storytiles mee tegelen in je keuken, badkamer of wc, maar je kunt ze ook gewoon ophalen aan de muur of neerzetten op een van de speciale houten plankjes. 

Traprenovatie storytiles

Leafies

Een echte bloem is natuurlijk altijd leuk om te versturen en te krijgen, alleen meestal is dat geen brievenbuspost. Daarom vind ik deze Leafies ook zo leuk. Dit zijn prachtige gestylde bladeren van ijzer, die geleverd worden met een zakje zand en een vouwbaar potje. De ontvanger kan het potje vullen met zand en de tak met het blad in het zand plaatsen. Staat heel mooi op een plankje of een kast. Er zijn 6 verschillende versies. 

Blogbox RVG PR leafies

Hip notitieblok

In deze lijst met 31 brievenbus cadeau die origineel zijn, mag ons eigen notitieblok natuurlijk niet ontbreken. Notitieblokken zijn altijd handig. Als boodschappenlijstje, to do list, om aantekeningen op te maken, er is genoeg voor te bedenken. Dit notitieblok heeft A5 formaat en is afscheidbaar. Er zijn 30 beschrijfbare regels en het thema van dit schrijfblok is “hartjes”. De pastelkleuren maken het een graag gezien blok om neer te leggen in huis. 

hipenhot notitieblok

Setje van 3 reageerbuis vaasjes, eventueel met stekje

Ook heel leuk zijn deze drie reageerbuis vaasjes die per post verstuurd kunnen worden. Ze zijn ideaal met een mooie bloem erin, bijvoorbeeld een tulp, narcis of een gerbera. Ik gebruik ze zelf ook veel voor stekjes. Die zet ik in deze reageerbuis vaasjes op water en wacht tot ze wortels hebben. Daarna kunnen ze de aarde in. De stekjes kan je eventueel meesturen. 

vaasjes laserbabes

Een boek door de brievenbus

Eigenlijk is een boek altijd goed. Wellicht klinkt het niet heel origineel, maar de meeste mensen worden blij van een boek. Kies iets wat goed bij iemand past. Bijvoorbeeld een kookboek dat net uit is, een mooi interieurboek, een leesboek, een reisboek of een prachtig getekend prentenboek. Bijna alle boeken kun je wel vinden bij bol.com en boven een bepaald bedrag betaal je geen verzendkosten. Meestal koop ik mijn boeken daar. 

invulboeken voor valentijnsdag 100 redenen waarom ik van je hou

Een kaartpin van High5wood

Vooral leuk om verjaardagskaarten om kerstkaarten neer te zetten zijn deze kaartpinnen van High5Wood. Ik kreeg ze zelf een keer thuisgestuurd van mijn werk en ik maak er veel gebruik van. Het werkt met een soort magneetje, wat je in verschillende designs hebt. Deze klik je met de kaart ertussen aan het houten pinnetje en zo kan je kaart blijven staan. Echt leuk om te geven of te krijgen. 

kaartpin high5wood

Paper balls en sneeuwvlokken van papier

Heel leuk zijn ook de gekleurde paper balls en sneeuwvlokken van papier van de Engelse ontwerpster Petra Boase. Je verstuurt ze per brievenbuspost en de ontvanger kan ze zelf in elkaar vouwen en ophangen in huis. Geeft een heel feestelijk effect en is zowel leuk voor een verjaardag, kerst of gewoon zomaar. Pas de kleur aan op het seizoen of de kleur in het interieur van de ontvanger. Je koopt ze online

Paper balls en sneeuwvlokken van papier

Tip: Kijk ook eens op de website van Your Surprise voor gepersonaliseerde cadeaus

kaartpin high5wood

Heb jij een goede tip voor een brievenbuscadeautje? Geef het door!

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #361
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #362
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in