Gadgets cadeautips voor mannen

Ik weet niet hoe het met jullie mannen is, maar de mijne maak ik eigenlijk altijd wel blij met een gadget. Als ik het even niet meer weet, op momenten dat er een cadeautje verwacht wordt, kan ik altijd mijn toevlucht zoeken bij Radbag. Deze webwinkel heeft ontzettend veel leuke gadgettips voor mannen. Ik maakte een lijstje met cadeau-ideeën voor Maik.

mannen-cadeautips-gadgets-idee

  1. Een iPhone projector van karton. Gewoon handig voor de mannen, want ze laten graag foto’s van hun kinderen zien aan vrienden en familie en dat kan dan gewoon groots op de muur!
  2. Een universele 18 in 1 gereedschap Ninja. Dit hoort elke man in zijn portemonnee te hebben natuurlijk. Handig voor onderweg, van de zomer op de camping of tijdens een avondje stappen…
  3. De man van tegenwoordig moet natuurlijk meehelpen in het huishouden. Dat vinden ze vaak maar niks, tenzij het met een gadget kan. Met deze robotgestuurde stofbal hoef je ‘m vast niet meer te herinneren dat het zijn beurt is om te stofzuigen!
  4. Ik zou niet weten waarom je met zo’n ding op je hoofd zou gaan lopen, maar deze virtual reality headset schijnt de wereld in 3d te veranderen en daarvan gaat het mannenhart sneller kloppen….schijnt 🙂
  5. Last but nog least: een drone met camera. Maik z’n baas heeft er eentje en we zien altijd de mooiste plaatjes voorbij komen. Met zo’n drone kun je echt supergave filmpjes en foto’s maken. Het is even wennen hoe je moet vliegen, maar heb je het eenmaal door dan is het echt geweldig om te doen. Een drone is stiekem de jongensdroom van elke man. Helaas is dat wel een beetje een duur cadeau, maar desondanks staat ie op de lijst!
  6. Ik heb zelf al meerdere malen op persreizen kunnen merken hoe handig het is om een noodlader op zak te hebben. Ideaal om je accu te kunnen opladen als je net het Noorderlicht ziet en je telefoon is leeg. Ik bedoel maar 🙂
  7. Voor fotograferende mannen is deze macrolens erg leuk om te krijgen. Kan ie de zilvervisjes van heeeel dichtbij op de foto zetten.
  8. De sportieve man zal met dit Fitbit Surge sporthorloge dolgelukkig zijn. Het meet werkelijk alles, van hartslag tot slaappatroon, van beweging tot hoogteverschillen. Ik zou ‘m zelf ook wel willen…
  9. Als het bluetooth heeft is het al snel goed bij de mannen. Want dat betekent dat je iets kunt connecten zonder snoertje. Maak met deze bluetooth selfie ontspanner de leukste foto’s met kerst waar IEDEREEN op staat!
  10. Draadloos je foto’s printen is natuurlijk ook superleuk! Een goed voornemen voor het nieuwe jaar, om meer foto’s uit te printen uit je eindeloze tijdlijn van instagram.
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #145
Volgend artikelBoeken waar ik iets van geleerd heb toen ik wilde afvallen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in