Petra Boase, een Engelse ontwerpster

Petra Boase, applicatiePetra Boase is een Engelse ontwerpster die prachtige producten maakt en verkoopt. Ik ontdekte haar al ruim 10 jaar geleden, toen ik een rompertje van mijn dochter kocht met een applicatie naar ontwerp van haar erop. Sindsdien houd ik haar website in de gaten, want er komen steeds nieuwe, leuke dingen bij. Zo houdt ze net als ik van de kleur roze. Daardoor kan ik regelmatig bij haar terecht als ik iets origineels in de kleur roze voor in huis wil bestellen. Zoals bijvoorbeeld leuke notitieboekjes met een neon roze ontwerp of leuke vloeipapiertjes om cadeaus mee in te pakken. 

Lees ook: 31 brievenbuscadeaus die echt origineel zijn

Petra Boase, een Engelse ontwerpster

Het leuk is dat de ontwerpen van Petra Boase helemaal niet zoveel in Nederland worden verkocht. Daardoor heb je dan ook iets in huis wat niemand anders heeft. De applicaties zijn leuk om op tassen te verwerken of misschien wel op een kledingstuk. Ze heeft op haar website voorbeelden staan van heel tof versierde spijkerjasjes. Echt iets voor creatieve pubers om mee aan de slag te gaan.

Kerst met Petra Boase

Ook voor kerst heeft ze een groot assortiment aan producten. Denk aan paper balls om op te hangen in huis, bijvoorbeeld boven de eettafel. Dat geeft een heel leuk een sfeervol effect. In de winter kun je er dan witte sneeuwvlokken ophangen, voor en winterwonderland in huis. Houd de website van Petra Boase in de gaten voor meer mooie ontwerpen en check ook de kerstkaarten voor komende kerstmis. 

Petra Boase, een Engelse ontwerpster notitie boeken

 

 

Vorig artikelAlbelli
Volgend artikelKoe & Boe
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. He wat jammer zeg. Ik dacht meteen he ik mis nog leuke rompertjes voor mijn dochter! Dat plaatje van die vogel vind ik echt heel leuk. En inderdaad wat jij zegt, met dit mooie weer hebben ze niet echt veel meer aan. Maar op de site staan alleen rompers met lange mouwen…

    Groetjes,
    Danielle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in