10 x leuk voor in huis met kerst

It’s the most wonderful time of the year…. Kerst. Ik hou er van. Mijn huis versieren, Sky Radio op, cadeautjes onder de boom verzamelen. In het kader van “less is more” verzamelde ik leuke kerst accessoires voor in huis. 10 x leuk voor in huis met kerst!

interieur-kerst-2015

10 x leuk voor in huis met kerst

  1. Dit leuke houten huisje zag ik bij Hipgemaakt. Het is van hout en er staat een winterse tekst op, waardoor dit ook prima kan blijven staan na kerst. Heel sfeervol!
  2. Mijn all time favorite, de kerstbomenposter op A0 formaat. Plak ‘m op een triplexplaat, dan hoef je ‘m niet op de muur te bevestigen, maar kun je ‘m gewoon tegen een wand aan zetten.
  3. De kerstboom kaarsenstandaards Avvento van Kähler vind ik ook superleuk. Ze zijn verschillend van kleur en formaat. Zet er een paar bij elkaar met verschillende formaten witte kaarsen er in, en je hebt een prachtig kersttafereeltje.
  4. Deze engelen van Jurianne Matter zijn inmiddels al een paar jaartjes oud, maar ze blijven leuk. Wij zetten ze nog elke kerst neer en dat geeft een leuk effect.
  5. Donna Wilson heeft een mooi gebreide kerstdecoraties gemaakt. Hang ze in de boom, of aan de muur met masking tape. Te koop via PSikhouvanjou.
  6. Lekker bling bling, dit kussen met een hert. Sfeervol en warm op de bank. En na de kerst kan het ook nog.
  7. Stekker in het stopcontact en je hebt met deze stolp met ledverlichting een heel warme lichtbron in je huis. Paar kaarsjes erbij en je de kerstsfeer is compleet.
  8. Geen kerst zonder sterren, en deze is wel heel mooi. Met verlichting, dus hij straalt!
  9. Wie geen echte kerstboom wil hangt deze aan de muur. Aan de houten takken kun je gewoon kerstballen bevestigen, maar je hebt geen last van rondslingerende dennennaalden. Ideaal!
  10. Nu kerstkaarten sturen weer helemaal hip is, heb je natuurlijk ook iets nodig om ze aan op te hangen. Deze kaartenhouder met de tekst Merry Christmas van Riviera Maison is perfect!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here