5 items die deze winter niet in je kast kunnen ontbreken

Het is buiten weer lekker koud. En laat ik nu de pech hebben dat de thermostaat in onze auto stuk is. Daardoor doet de verwarming het niet. Ik wilde het vorige week al laten maken. Het is namelijk echt heel erg koud zonder verwarming in de auto. Helaas heeft onze garage het erg druk en moet ik de kou dus nog even trotseren. Daarom ben ik momenteel nogal gebaat met warme winterse kledingstukken.

mc-gregor

5 items die deze winter niet in je kast kunnen ontbreken

Gelukkig heb ik aardig wat warme vesten in huis. Toch wil ik soms ook wel eens wat anders. Op de website van Mc Gregor vond ik 5 items die deze winter niet in je kast kunnen ontbreken. Ook als de verwarming in je auto niet stuk is…

  1. Deze superelegante jurk heeft een A-lijn en een fijne taille. Ik vind alleen de driekwart mouwtjes wat jammer, want ik heb het altijd koud aan mijn armen. Dus een mooi donker vest zou hierop perfect staan.
  2. Omdat ik gewoon heel erg van stipjes houd…. Deze dots sweater is heel mooi voor de winter en bovendien lekker warm.
  3. Waarom zouden kinderen alleen met kekke afbeeldingen mogen rondlopen? De vos is een echt winterdier, en ik hou van kledingstukken met een thema. Een beetje zoals de foute kersttrui, maar dan anders. I like!
  4. Een heerlijk warm vest, in een neutrale kleur. Dat past overal bij en kun je dus bij ieder jurkje of op elke broek dragen. Voor die echte koude dagen.
  5. Prachtige trui! Ik sta toch het best met donkere kleuren, zeker in de winter als mijn huid flets wordt. Deze vind ik erg mooi.

Wat vind jij van deze winterse kledingstukken?

Vorig artikelSintcadeautjes voor mama’s
Volgend artikelOrigineel: maak een adventsdoos voor een ander
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in