Sintcadeautjes voor mama’s

sintcadeaus-voor-mamasOver een paar dagen is het zover, dan is het sinterklaasavond. Bij veel gezinnen wordt de zak gevuld met cadeautjes voor de deur gezet. Superspannend voor de kinderen, maar steeds weer heerlijk om die verwachtingsvolle blikken te zien als die zak vol presentjes wordt neergezet in de huiskamer. Wat zou er in zitten? Welke sintcadeautjes zijn er voor de kindjes, welke voor de papa’s? En wat voor sintcadeautjes voor mama’s?

Sinterklaascadeaus voor de kinderen

Er zijn al heel wat suggesties voor de kinderen gedaan, check vooral ook onze webwinkel, want daar staan ook veel leuke dingen in. Er zijn de laatste weken al heel wat tafelpoppenkastjes, Ostheimer figuren, seizoensbomen, verfblikjes, versierwas, boeken en speelgoedkoffertjes de deur uit gegaan. Oh, en ook de reuzenspeelknijpers doen het goed.

Sintcadeautjes voor mama’s

Maar wat koop je nou voor de mama’s? Dat is nog best lastig, en daarom zette ik wat tips op een rijtje.

Een tijdschrift is eigenlijk altijd wel goed. Een mamablad, een Flair, de Flow of de VT wonen. Combineer je het met een pakje thee, dan geef je eigenlijk wat me-time cadeau. Leuk voor elke mama.

giordano-wijnpakket

Niet alle mama’s houden er van, maar wel veel: wijn! Ik had laatste een hele lekkere wijn van Giordano wijn. Italiaans temperament, vooral de rode vond ik superlekker! Je kunt op de website ook meteen een heel pakket bestellen, sowieso handig voor de feestdagen.

foto-hip-en-hot-blog

Wie een bakfiets, Stokke kinderstoel, of Bobike fietsstoeltje heeft, kan eens kijken op de vernieuwde website van Lief, Leuk & Hip. Hier verkopen ze gepimpte bakfietskussens, zadelhoesjes, Stokke kinderstoel kussentjes en Bobike zitjes. Erg leuk!

Dit superleuke boek heb ik gevonden bij All Kinds of Things in Amsterdam (superleuke winkel en webshop trouwens!) Ik heb het boek zelf en het is echt hilarisch. Zo gelachen om alle herkenbare stukjes. Aanrader dus om cadeau te doen. Stop ‘m gewoon stiekem in de zak voor jezelf!

Bij dezelfde winkel zag ik ook dit boek. Handlettering is helemaal hip onder mama’s en dus tip ik hem. Ik zet ‘m trouwens stiekem ook op mijn lijstje. Lijkt me best leuk en ontspannend om eens mee aan de slag te gaan.

En iedereen die kinderen heeft die zich regelmatig vervelen kan ik dit boek aanraden. Het is dus eigenlijk een cadeau voor je kind, maar ook voor jezelf. Want wat is het heerlijk als je kind zich gewoon noooiiiit meer verveelt!

Heb jij nog tips voor de mama’s? Laat een berichtje achter!

handlettering-boek

Vorig artikelWaar komt de adventstraditie vandaan?
Volgend artikel5 items die deze winter niet in je kast kunnen ontbreken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in